‘Gordon boos op Gerard Joling’

Gordon is boos op Gerard Joling. Dat is de reden dat Gordon vorige week de stekker trok uit de geplande filmversie van het tv-programma Joling & Gordon over de vloer. Dat meldde Albert Verlinde dinsdag op Q-music. Gordon stopte onverwachts met het door hem zelf bedachte filmproject. “Dat de film niet doorgaat, heeft toch echt te maken dat Gordon ongelooflijk boos was over het feit dat Gerard uit de school geklapt heeft over die vermeende ruzie tussen Gordon en John de Mol.”

Joling had zich nergens mee moeten bemoeien, vindt Gordon. “Gordon is er oprecht woest over geweest. Hij had zoiets van: als het al zo is, dan breng ik het zelf wel naar buiten of los ik het zelf op. Dat is echt heel diep gaan zitten. Daarom dacht hij: die film gaan we voorlopig even niet doen en laten we ons maar op De Toppers concentreren.”

Begin april meldde Joling dat Gordon en John de Mol niet meer met elkaar praten. De Mol zou boos zijn dat zijn bedrijf Talpa niet betrokken was bij de plannen voor de filmversie van zijn format Over De Vloer. “Terwijl het altijd grote vrienden waren“, aldus Joling.

Momenteel werkt Joling aan een film waarin hij alleen de hoofdrol speelt.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen