Nog eens zes miljoen kijkers voor The Voice

De herhaling van The Voice trok woens- dag op prime time zes miljoen kijkers naar het Amerikaanse tv-netwerk NBC. Daarmee komt het totaal aantal kijkers voor de talentenjacht uit op achttien miljoen. Dat heeft producent Talpa laten weten. The Voice was dinsdagavond zo’n groot succes, dat NBC besloot het programma woensdagavond prime time te herhalen. “Voor een herhaling binnen 24 uur na afloop van de eerste uitzen- ding is zes miljoen kijkers buitengewoon veel“, aldus Talpa.

De première van The Voice brak dinsdag alle records op NBC. The Voice was het best scorende programma van de avond in de commerciële doelgroep 18 tot 49-jarigen en het best scorende nieuwe programma bij NBC in de afgelopen drie jaar. Gedurende de tweede helft van de herhaling was The Voice woensdag opnieuw het best bekeken programma op de Amerikaanse televisie in de doelgroep 18 tot 49-jarigen.

Na The Voice of Holland is The Voice bij NBC de tweede versie van dit Talpa-format, in Amerika geproduceerd door John de Mol en Mark Burnett.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen