Gordon ziet af van film met Gerard Joling

Gordon ziet af van zijn deelname aan het filmproject Geer en Goor, the movie. Dat heeft zijn management vrijdag laten weten. De zanger kwam zelf met het idee voor een filmversie van Joling & Gordon over de vloer, maar ziet toch af van de samenwerking met Gerard Joling.Ik heb nu zo’n goede band met Gerard en het maken van een film is eenmaal niet eenvoudig. Als je weet hoeveel proble- men we hebben gehad bij het vervaar- digen van de tv-serie, krijg ik spontaan pijn in mijn buik.

Hoewel het script en de verhaallijn voor een groot deel af is, kiest Gordon toch voor vriendschap met Gerard. “Ik verkies de vriendschap met Gerard boven het succes van een film. Het past ook niet echt in de carrièreplanning die ik en mijn team voor ogen hebben. Alles gaat nu zo goed en is zo succesvol dat ik geen stress meer wil over iets wat ik misschien zelf wel graag wilde maar waarvan ik weet dat het veel problemen op zal gaan leveren.

Gordon is op dit moment te zien als jurylid in X Factor, in juni begint hij met Holland’s Got talent en ook staan er opnames gepland voor een nieuw seizoen van Minute To Win It.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen