Marga Scheide nerveus voor Rob Geus

Geplaatst op Mon 04 Apr 2011 om 14:16

Foto: SBSMarga Scheide was behoorlijk nerveus toen zij voor de opnames van het SBS 6-programma Komen Eten de deuren opende voor hygiëne-expert Rob Geus. Dat zegt de zangeres in weekblad Privé. In Komen Eten, dat dagelijks om acht uur ‘s avonds te zien is, komen deze week vijf BN’ers bij elkaar op visite om te eten. “Mijn huis in Naarden ziet er altijd piekfijn uit, dus ik zag geen enkel bezwaar. Totdat inderdaad bekend werd dat Rob meedeed aan het programma“, aldus Scheide.

Scheide haalde gelijk de schoonmaakmiddelen uit de kast. “Ik dacht meteen: Mijn hemel, nu mag ik wel als de donder flink gaan poetsen, want die man gaat natuurlijk alles controleren. Maar ik ben goed door de controle heen gekomen. Hij had totaal geen klachten.

Zelf ging Scheide ook op inspectie bij Geus. “Om door een ringetje te halen. Ja, wat dacht je? Natuurlijk ben ik bij hem ook maar even met mijn vinger langs de richeltjes gegaan. Nou, geen stofje te bekennen. Heel gek eigenlijk, maar ik heb me drukker gemaakt over gepoetste tegeltjes dan over het eten, dat uiteraard ook nog bereid moest worden.

De zangeres, die eigenlijk in Ibiza woont, heeft genoten van de opnames. “Aan het programma deden ook nog Mick Harren, Dean Suanders en medium Liesbeth van Dijk mee. We hebben heel veel gelachen. Vooral Dean en Mick zijn geweldig met elkaar. Die zijn zo wat nog komischer dan Gordon en Gerard Joling. Het zou mij niet verbazen als die twee nog eens een eigen programma krijgen.

Komen Eten is om 20.00 uur te zien op SBS 6.
10 Reacties op “Marga Scheide nerveus voor Rob Geus”


 1. .kwikjealex.

  Er moet een dokter langs komen, zo te zien heeft er weer iemand last van aanstellerites.
  Erg besmettelijk voor mensen die graag voor de camera staan (de straling he…)

 2. B.K.

  Ohja, Dean en Mick samen een programma. Wie gaat daar nou naar kijken :P.

 3. Anonymous

  bekende nederlanders?

 4. hank moody

  zo fijn dat ik dit nu weet…….Mijn God wat een nieuws…

 5. Mark

  Anonymous, het staat in het SBS contract van deze SBS sterren dat ze dit verplicht moeten doen. Volgend seizoen zullen ze ook wel in Sterren Dansen Op Het IJs zitten. Dean Saunders had beter met X-Factor of TVOH mee kunnen doen, want hier zit je voor je leven aan vast, jongen…

 6. Sybilla van der Laan

  @Anonymous: Niet echt denk ik want ik heb alleen maar over Marga Scheide gehoord, vroeger dus lang geleden. Hoe belangrijk is het dat zij in Naarden woont in een spic&span huisje. En, welke bekende Nederlanders waren er nog meer????

 7. Zeru

  Flop

 8. Yossarian

  Gottegottegod wat een burgertruttigheid toch allemaal op de Nederlandse vervelevisie..

 9. moi

  echte bnrs hebben nee gezegd tegen dit format.

 10. Monique

  Wat een aansteller die rob kneus… brrrr krijg de rillingen van die man met zijn commentaar op iedereen die zijn best doet om wat moois van eten te maken!
  Lekker in zijn pannekoekenhuis blijven!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.