Albert Verlinde wil rustiger leven

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde wil rustiger gaan leven. De RTL 4-presentator stelt dat zijn lichaam hem een halt toeroept. “Een presentator is ook maar een mens. Dat realiseerde ik me toen ik begin maart geveld door een stevige griep een week lang in mijn bedje verdween“, zegt hij in TROS Kompas. “Dit jaar bleek dat het lichaam nooit liegt. Een dag rust was niet genoeg, en toen ik een dag niets in mijn agenda had staan, dacht mijn lichaam: en nu ik! Als ik eerlijk ben, ben ik daar wel blij mee.

Normaal gesproken kan Verlinde een griepje makkelijk aan. “Als ik me ziek voel, douw ik er normaal een paar paracetamols in, slaap ik één of twee dagen uit en dan moet het maar over zijn. De make up-mensen zijn de echte wonderdokters van deze wereld. Als die me een poedertje en wat extra rouge opdoen, oog ik prima, dus deed ik de afgelopen tien jaar altijd RTL Boulevard.

Verlinde heeft geleerd van de gebeurtenis. Hij wil beter naar zijn lichaam luisteren. “Een rustweek doet een mens goed en als je weer op de been bent, zit je vol goede voornemens over gezonder en rustiger leven. Daar werk ik nu aan. Koortsachtig!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen