Albert Verlinde wil rustiger leven

Geplaatst op Mon 04 Apr 2011 om 15:15

Foto: Nick van OrmondtAlbert Verlinde wil rustiger gaan leven. De RTL 4-presentator stelt dat zijn lichaam hem een halt toeroept. “Een presentator is ook maar een mens. Dat realiseerde ik me toen ik begin maart geveld door een stevige griep een week lang in mijn bedje verdween“, zegt hij in TROS Kompas. “Dit jaar bleek dat het lichaam nooit liegt. Een dag rust was niet genoeg, en toen ik een dag niets in mijn agenda had staan, dacht mijn lichaam: en nu ik! Als ik eerlijk ben, ben ik daar wel blij mee.

Normaal gesproken kan Verlinde een griepje makkelijk aan. “Als ik me ziek voel, douw ik er normaal een paar paracetamols in, slaap ik één of twee dagen uit en dan moet het maar over zijn. De make up-mensen zijn de echte wonderdokters van deze wereld. Als die me een poedertje en wat extra rouge opdoen, oog ik prima, dus deed ik de afgelopen tien jaar altijd RTL Boulevard.

Verlinde heeft geleerd van de gebeurtenis. Hij wil beter naar zijn lichaam luisteren. “Een rustweek doet een mens goed en als je weer op de been bent, zit je vol goede voornemens over gezonder en rustiger leven. Daar werk ik nu aan. Koortsachtig!
29 Reacties op “Albert Verlinde wil rustiger leven”


 1. testbeeld

  Heerlijk nieuws
  Sorry, iets te voorspelbare reactie
  Altijd naar je lichaam luisteren

 2. Anonymous

  Ik vind die Lange Frans zo vreselijk. Weet niet waarom ik dat post onder deze topic, maar ik kreeg een zure oprisping. Volgens Testbeeld moet ik ten allen tijden naar mijn lichaam luisteren. (P.S. !#Michael#!, heb ik het goed gespeld? Of is het ‘ten allen tijde’? Jij bent de intellectueel op deze site).

 3. Jeroen

  Als ik iemand rust gun, is het Albert.
  Natuurlijk puur eigen belang…

 4. Domme Frans

  @Anonymous:

  He bah, nu zit ik weer met die aso in mijn kop.

 5. Kanzlooz

  Koop een hutje in de Alpen, heerlijk rustig

 6. http://twitter.com/DanielleDiane84

  Houd nu eens jullie waffel over Frans! Helden, durf het eens recht in zijn gezicht te zeggen. Lafaards!

 7. testbeeld

  Je vroeg het mij niet, maar ik voel me desalniettemin geroepen om te antwoorden, het is; te allen tijde.

 8. Anonymous

  Ik vind het goed dat Danielle het zo voor haar mannetje opneemt. Maar meis, je verdient beter!

 9. Noud

  Ik wens hem (en ons) heel veel rust toe.

 10. Sure

  @Anonymous: Pfff, je zou zo’n vriendin hebben zeg. Asowijf van de bovenste plank! Past dus goed bij elkaar

 11. .kwikjealex.

  Hoe kan hij het te zwaar hebben als het een computeranimatie is ?

  http://www.youtube.com/watch?v=cmuDZOQaLXo

  (even een lolletje tussendoor)

 12. Duderoo

  is dit nieuws?

 13. Mark

  Bij elk Albert artikel diezelfde bek-vol-sperma-foto, dat kan echt niet.

 14. Silvio

  Wat fijn Albert, zo’n ‘denkend’ lichaam. Daar zou ik ook heel blij mee zijn -.-

 15. Little Angel

  Oooo,….YESSSSSSSSSSSS….Wat een goed nieuws….
  Dit maakt m’n hele lange vermoeiende werkdag weer goed!!!!.

  Ja, het is echt een zwaar leven hoor, als je op je kont zit, en andere mensen belachelijk zit te maken,…sjonge ,jonge, Kwalbert toch….
  Als ik jou was dan stopte ik vandaag nog met RTL Boulevard.

  DOEN HE !!!!

 16. Nick

  Mooi, zet Bridget maar op je Boulevardplek!

 17. pinkfloyd

  Haaaaaaaaa, eindelijk. hij hij heeft zijn top bereikt en gaat nu lekker afbouwen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……………………….en snellllll met Pensioen, hoop IK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. A

  Albert luister naar je lichaam en zoek een urn.

 19. Robert

  Frans heeft een eenden bek, wel eens opgelet? Echt een kwak-kop. Ijsklontjeeee, nonartiest! En ja dat zeg ik ook in zijn zmoel. ben een kop groter.

 20. Zeru

  Zijn ogen lijken op die engerd van GTST, Ludo?

 21. Tony

  Wat een homo… hij weet niet eens wat werken is

 22. alice

  jippie
  yeah

 23. TeeVeetje

  Tussen nu en een jaar zal duidelijk worden wie de strateeg achter V&V was nu Roel Vente weg gekocht is door ( Ome Joop ) Stage entertainment zal blijken welke de inbreng nu helemaal was van Albert Verlinden . Samen werkten ze zo,n twintig uur per dag voor V&V en dat lost Albert nu intern op maw stelde het dus niet veel voor . Roel Vente werkte zich de pleuris en Albert Verlinden zat te flierefluiten bij Boulevard . Dus is het wel te snappen dat hij er strontziek van was /is .

 24. moi

  een week thuis is veeeeel te weinig om eens al je rotopmerkingen over anderen te overdenken!

 25. Wendy

  YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

 26. Huiskamer

  Helemaal uitgewoond zullen we maar zeggen.
  Jammer voor de huisvrouwtjes en relnichten.
  Als je niets aan je leven hebt ga je je maar verdiepen in de roddels over anderen. Dan krijgt je leven toch weer inhoud.
  Het was leuk dat Verlinde mensen uitschold voor Hoer en filmpjes uitzond om daarmee de partner in verlegenheid te brengen.
  En natuurlijk daarna roepen: Zo bedoelde ik het niet hooooor..
  Tja als je daar je zakken mee moet vullen. Wat een aanwinst voor onze maatschappij.

 27. Little Angel

  Het is wel opvallend hoor !!!

  Nu Meneer Vente hem in de steek gelaten heeft…[wat ik heel goed kan begrijpen]…word het ineens allemaal teveel voor hem….
  Whahahaha, wat een lachertje, er moeten nu natuurlijk heel veel euro centjes betaald worden…en daar word hij ziek van..
  Je kan maar niet ziek genoeg worden, dat is je straf voor alle gemene roddels en uitlatingen die je over andere mensen op de TV gezegd hebt.

 28. siep

  Mag deze opgeblazen flop aub definitief van de TV af? Dank u!

 29. ton

  Jammer dat deze reactierubriek weer eens gekenmerkt wordt door “onder onsjes” en voorbij gaat aan het eigenlijke artikel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.