Henk Spaan: ‘Hans Kraay kan me gestolen worden’

Foto: SBSSportpresentator Henk Spaan is fan van de RTL 7-talkshow Voetbal International. Alleen zou hij er zelf niet voor gekozen hebben om Hans Kraay Jr. uit te nodi- gen als vaste gast. “De aanwezigheid van Hans Kraay Jr., een aardige gast hoor, kan me gestolen worden“, zegt hij in Veronica Magazine. Spaan is geen fan van de 51-jarige Kraay Jr. “Hij voegt niets toe aan Wilfred Genee, Derksen en Van der Gijp, die een op elkaar ingespeelde eenheid vormen. Zeker nu hij speelt dat hij boos is.”

Het is volgens Spaan niet gek dat Voetbal International beter scoort dan concurrent Holland Sport op Nederland 3. “De urgentie die Holland Sport mist, heeft Voetbal International wel. De eerste tien minuten op maandag als Johan Derksen met zijn nieuwtjes komt, wil ik zien. Voetbal International is een amusementsshow met nieuws. Ik ben ook altijd erg geïnteresseerd in de mening van René van der Gijp.”

Met zijn nieuwe sportprogramma Heilig Gras bij Omroep PowNed gaat Spaan vanaf volgende week de concurrent aan met de vrijdaguitzending van Voetbal International. “We zijn vrijdag om 20.30 uur te zien, net als Voetbal International en nog een paar andere populaire programma’s. Tja, zo is er altijd wel wat. Je kan ook zeggen dat we op Nederland 3 na De Wereld Draait Door zitten. Maar kijkcijfers hebben me nooit beziggehouden, ik ben alleen met de inhoud bezig.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen