Beau van Erven Dorens voelt druk om te scoren

Foto: RTLBeau van Erven Dorens hoopt met zijn nieuwe spelshow Show Me The Money eindelijk goud in handen te hebben. De afgelopen twee jaar mislukten zijn SBS- programma’s CQC, Hole in the Wall en De Zaterdagavondshow, en daardoor ervaart hij druk om te scoren. “Kijk, er zit wel druk op, maar dat heb je altijd. Je weet nooit of het een succes wordt en bij elke omroep mislukt wel eens wat. Daar hoef ik verder niet moeilijk over te doen. Dat gebeurt gewoon“, zegt de presentator in Metro.

In Show Me The Money daagt Van Erven Dorens kandidatenkoppels uit om maximaal een miljoen euro te winnen, live op televisie. “Spelletjes zijn altijd het leukst als ze om geld gaan en hier valt veel geld te verdienen. Het geld is gebundeld in pakketjes van 25.000 euro. Als je iets wint, win je dus gelijk een kwart ton. Als je dat bij Deal Or No Deal won, stond de hele studio op zijn kop.

Van Erven Dorens hoopt dat de kijker maandagavond voor hem kiest, en niet voor De Wereld Draait Door of RTL Nieuws. “Het is bijzonder om te zien hoe mensen reageren als ze een miljoen cash voor zich hebben liggen. Het is live, spannend en nieuw. Het voelt voor mij helemaal niet als werk om dit te presenteren. Het is gewoon een feestje.

Show Me The Money is van 19.25 tot 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen