Wie Trouwt Mijn Zoon? komend najaar bij RTL 4

RTL 4 komt in het najaar met het nieuwe tv-programma Wie Trouwt Mijn Zoon. Hierin gaan moeders op zoek naar een geschikte partner voor hun zoon. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De tv-show komt uit Frankrijk, waar het volgens RTL een groot succes was. “In 2010 was Wie Trouwt Mijn Zoon het grote tv-succes in Frankrijk. Het veel bekeken en besproken programma van TF1 trok gemiddeld een marktaandeel van zo’n 45 procent“, zegt een woordvoerder van RTL.

Momenteel is RTL 4 op zoek naar kandidaten. “Je bent een niet onaantrekkelijke man van tussen de 25 en 40 jaar oud, hebt een leuke baan en alle tijd om vooral te doen wat je zelf leuk vindt. Dus waarom zou je het ouderlijk huis verlaten? Buiten de deur krijg je genoeg aandacht van de andere sekse maar je moeder blijft de beste. Alleen je moeder vindt dat het nu wel eens tijd wordt voor een leuke vriendin“, legt de zegsman het profiel van de gezochte kandidaat uit.

Aanmelden kan via rtl.nl/wietrouwtmijnzoon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen