Wie Trouwt Mijn Zoon? komend najaar bij RTL 4

Geplaatst op wo 30 mrt 2011 om 11:00

RTL 4 komt in het najaar met het nieuwe tv-programma Wie Trouwt Mijn Zoon. Hierin gaan moeders op zoek naar een geschikte partner voor hun zoon. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De tv-show komt uit Frankrijk, waar het volgens RTL een groot succes was. “In 2010 was Wie Trouwt Mijn Zoon het grote tv-succes in Frankrijk. Het veel bekeken en besproken programma van TF1 trok gemiddeld een marktaandeel van zo’n 45 procent“, zegt een woordvoerder van RTL.

Momenteel is RTL 4 op zoek naar kandidaten. “Je bent een niet onaantrekkelijke man van tussen de 25 en 40 jaar oud, hebt een leuke baan en alle tijd om vooral te doen wat je zelf leuk vindt. Dus waarom zou je het ouderlijk huis verlaten? Buiten de deur krijg je genoeg aandacht van de andere sekse maar je moeder blijft de beste. Alleen je moeder vindt dat het nu wel eens tijd wordt voor een leuke vriendin“, legt de zegsman het profiel van de gezochte kandidaat uit.

Aanmelden kan via rtl.nl/wietrouwtmijnzoon.
42 Reacties op “Wie Trouwt Mijn Zoon? komend najaar bij RTL 4”


 1. Drama Queen

  Wat een lekker hapje die zoon!!!!!

 2. helaas anoniem

  heette dat niet eers schoondochter gezocht?

 3. Anoniem

  Leuk format!

 4. Olga

  Voor het heerschap op de foto kan mams denk ik beter een man zoeken ipv een vrouw….

 5. Anoniem

  Lijkt me leuk. Wie gaat het presenteren? Wendy?

 6. !#Michael#!

  @ post 4

  Hoop Linda de Mol. Vind dit wel iets wat bij haar past, en is ns wat anders dan al die studioshows van haar :)

 7. TeeVeetje

  Wat een goedkope en smakeloze zender word RTL toch . Wat word het volgende programma , ” Wie neukt mijn dochter ‘ !?

 8. TeeVeetje

  Wat een goedkope en smakeloze zender word RTL toch . Wat word het volgende programma , ” Wie fuckt mijn dochter ‘ !?

 9. M'etje

  @TeeVeetje: Wat dacht U van SBS6, Net5, Veronica??? Dan vind ik RTL nog meevallen.

 10. Michael

  Ik ken hem ergens van geloof ik. Geen acteur?

 11. P

  Linda de Mol gaat zich echt niet tot dit verlagen.

 12. Stephan

  Als je je moeder op televisie naar een vrouw voor je laat zoeken, spoor je natuurlijk niet helemaal. Het zal dan ook tenenkrommende TV opleveren, met een hoog vKooten en de Bie gehalte (nee moeder, ik wil een vriendin die geile sigaartjes rookt).
  Ergernis, meegluren, uitlachen, maar echte emoties. Tja, het werkt ook voor boer zoekt vrouw…

 13. Anoniem

  Dit was voor jaren terug al bij de tros te zien met Natasja Froger.
  Schoondochter gezocht. Bij rtl zal het wel erg ordinair worden.

 14. M@rk-Bred@.

  Dit is inderdaad gewoon Eyeworks-produktie “Schoondochter Gezocht”, dat een paar jaar geleden door de TROS werd uitgezonden met Natasja Froger.
  De Duitse versie van “Schoondochter Gezocht” wordt overigens nog steeds met veel succes uitgezonden door het Duitse RTL.
  Het zou me niks verbazen als Natasja Froger wederom dit programma gaat presenteren…of wordt het toch één van die andere blonde/ordinaire ‘talenten’ van RTL, zoals Froukje de Both, Nicolette van Dam, Nikkie Plessen, Lieke van Lexmond…HELP!

 15. MediaPrak

  Op zich een leuk format, maar het kan beter! Marokkaanse moeder gaat met zoon naar Rifgebied en daar starten de opnamen van; Wie Gun Ik Mijn Dochters Hand En Krijgt Een Verblijfsvergunning Voor Nederland. Succes verzekerd en gegarandeerd kamervragen van de PVV!!

 16. Afhaalchinees

  Wat doet Raoel Heertje op die foto?

 17. veluwenaar

  Jaja, op zoek naar een partner van de andere sekse. Waar blijven de homo’s?

 18. Ome Willem.

  Ik denk dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze uit moeten gaan zenden.
  Wat een flauwe kul alweer zeg.
  En dat moeten wij dan leuk vinden ????

 19. Jos

  Ik denk dat mevrouw la paay dit gaat presenteren of anders chantal

 20. de Hond

  weer een nieuw verrot verzinsel programma

 21. Martijn

  Ik vermoed dat dit programma door Patricia Paay gepresenteerd gaat worden. ( hoop ik overigens niet hoor)

 22. Sandertje

  @Michael:

  Van de gaybar misschien?

 23. Anoniem

  Wat een kritiek weer!!! Een hoop stelletje zeikerds hier op deze site zeg, en vaak dezelfde personen die alles afkraken. Koop een hutje ergens ver van de bewoonde wereld zonder internet en tv aansluiting en laat ons met rust. Zo dat is eruit, Bedankt!!!!

 24. sophiaaa

  http://www.wat.tv/video/qui-veut-epouser-mon-fils-345zf_2ey1r_.html

 25. TinaLady

  Dit najaar bij SBS: Stralend Middelpunt. In elke show wordt een onbekende vrijwilliger in het zonnetje gezet. Krijgt bloemen van een onbekende (Spijt me) huis wordt verbouwd (Bouwval) Partner wordt verbouwd (Ingang Oost) en grootouders worden gezocht (Vermist/Spoorloos). Programma is in Japan op dit moment een waanzinnig succes, iedereen praat erover. Stralend Middelpunt wordt gemaakt door producent Het Betere Jatwerk. Welke ook “Wie trouwt mijn zoon” en “Wie helpt mij van mijn schoonzoon af” bedacht heeft.

 26. de Hond

  tinal lady,in Japan een waanzinnig succes.DACHT DAT ZE IN JAPAN WEL WAT ANDERS AAN HUN HOOFD HEBBEN.

 27. de Hond

  Wie trouwt mijn zoon.Moeder stuur uw zoon naar de Darkroom.

 28. @@

  @P: Denk ik ook niet. Heeft wel wat beters te doen.

  @Jos, ik denk inderdaad ook aan La Paay.

  @Anonymous Wed 30 Mar 2011 om 12:44: Gut, ik wil mij net even afreageren. Je hoeft het toch niet lezen, en al helemaal deze site niet aan te klikken. Allemaal uit vrije wil hoor.

 29. Cees

  Mens wat interesseerd mij dat

 30. Tim20 MJ

  Slecht gekozen titel, ook niet echt een sterk format volgens mij. Kortom: niet interessant. Mits goed geproduceerd en gepromoot toch goed voor een trouwe groep kijkers.

 31. John

  Wie Trouwt Mijn Zoon? Gaan ze op zoek naar een ambtenaar van de burgerlijke stand?

 32. Anoniem

  Als je naar de trailer van sophiaaa kijkt lijkt mij het leuk.

 33. Anoniem

  Weer EYEWORKS!

 34. Michael

  @Sandertje: Nee nu weet ik weer :P Had een relatie met z’n moeder ;-)

 35. Anoniem

  @Drama Queen:
  Smaken verschillen, vind hem voornamelijk een agressieve kop hebben :)

 36. herman

  Titel zegt al genoeg. Kosten van het programma zeer laag winst ZEEER hoog.

 37. Ome Willem.

  Er komt nog een nieuw programma in December,…Daar ga ik wél naar kijken…

  Hoe kom ik van mijn schoonmoeder af….hahahaha…

 38. Anoniem

  wordt niks hoor!

 39. Anoniem

  Leuk voor op Rtl 5 om 22.25 op Maandag avond.

 40. Los

  Ik vind het een leuke klus voor Irene Moors!

 41. chamila

  ik wil graag weten hoe ik me moet aanmelden? want ik zie het wel overal staan maar kan het formulier niet vinden.
  hoe doe ik dat?

  BVD Ch.Allessie

 42. wilma

  Waar gaat dit over….werkelijk waar…het kan niet waar zijn. Ben je 23 jaar en moet je moeder een vent voor je zoeken. Eerst maar eens je Lego opruimen …..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.