Sophie Hilbrand bewondert Yolanthe Sneijder-Cabau

Foto: BNNSophie Hilbrand bewondert collega’s die niet zenuwachtig zijn om te presenteren. Zelf heeft de BNN-presentatrice veel last van nervositeit. “Soms zie ik simpele mensen dingen op televisie presenteren, totaal zonder zenuwen, en dan denk ik: Waar zit hem dat toch in?“, zegt Hilbrand in VARAgids. “Ik zag laatst dat nieuwe programma van Yolanthe. Dat heeft een soort gemoedelijk huiskamergevoel, en volgens mij heeft zij geen enkele spanning. Ik snap niet hoe dat kan, eigenlijk.

Het presenteren van een liveshow, zoals afgelopen maandag De Gekste Dag, is voor Hilbrand zenuwslopend. “Ik merkte het al bij de perspresentatie, dat was een groepje van dertig man. Ik vind dat gewoon niet zo heel erg relaxed.

Ze noemt het ‘wonderlijk’ dat collega’s op hun gemak lijken te presenteren. “Bij Ranking The Stars heb ik ooit naast Paul de Leeuw gestaan, dat vond ik fantastisch, zo geconcentreerd en gefocust als hij was. Ik heb onlangs met Wilfried de Jong afgesproken, omdat hij zo goed kan doordrammen. Ik wil weten hoe hij dat doet.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen