Sophie Hilbrand bewondert Yolanthe Sneijder-Cabau

Geplaatst op wo 30 mrt 2011 om 13:02

Foto: BNNSophie Hilbrand bewondert collega’s die niet zenuwachtig zijn om te presenteren. Zelf heeft de BNN-presentatrice veel last van nervositeit. “Soms zie ik simpele mensen dingen op televisie presenteren, totaal zonder zenuwen, en dan denk ik: Waar zit hem dat toch in?“, zegt Hilbrand in VARAgids. “Ik zag laatst dat nieuwe programma van Yolanthe. Dat heeft een soort gemoedelijk huiskamergevoel, en volgens mij heeft zij geen enkele spanning. Ik snap niet hoe dat kan, eigenlijk.

Het presenteren van een liveshow, zoals afgelopen maandag De Gekste Dag, is voor Hilbrand zenuwslopend. “Ik merkte het al bij de perspresentatie, dat was een groepje van dertig man. Ik vind dat gewoon niet zo heel erg relaxed.

Ze noemt het ‘wonderlijk’ dat collega’s op hun gemak lijken te presenteren. “Bij Ranking The Stars heb ik ooit naast Paul de Leeuw gestaan, dat vond ik fantastisch, zo geconcentreerd en gefocust als hij was. Ik heb onlangs met Wilfried de Jong afgesproken, omdat hij zo goed kan doordrammen. Ik wil weten hoe hij dat doet.
18 Reacties op “Sophie Hilbrand bewondert Yolanthe Sneijder-Cabau”


 1. A'dam

  De kop had veel sensationeler kunnen zijn: Sophie vindt Yolanthe simpel!

 2. Bams

  @A’dam: Inderdaad.

 3. Tim20 MJ

  Geeft ze nu toe dat ze niet zo goed kan presenteren? :D

 4. Jerrold

  Paul de Leeuw doet het natuurlijk al heel lang, dus dat is logisch.

 5. ConverseJJ

  Het zou eerder omgedraaid moeten zijn.

 6. Fred

  Ben ik de enige bij wie Sophie een bepaalde weerstand oproept? Ongetwijfeld een leuke meid maar ik krijg altijd een ongemakkelijk gevoel van haar.

 7. Beau

  @Fred: Dat heet een erectie.

 8. Jip

  Ze zegt echt dat ze simpele mensen dingen op televisie ziet presenteren. Verkeerd gequotet, Mediacourant?

 9. Zaadmening

  @Fred: Heb ik ook. Komt doordat ze vlees noch vis is. Kraak noch smaak.

 10. Tim

  Leuke meid alleen ik snap niet waarom ze steeds echte BNN-achtige programma doet.

 11. j-k

  ik zou het eerder andersom verwachten, yolanthe krijgt bakken met kritiek en Sophie daar in tegen is 1 van de meest gewaardeerde presentatrices

 12. Husse met je neus ertussen

  @Fred: Nee, dat heb ik dus ook. Het is een beetje een koelkast met een te warme microfoon in haar handen. Dat is haar stijl

 13. Jimmy

  Dos Dosos !!

 14. Stan

  @Fred: dat komt dus omdat ze altijd zenuwachtig is. Maar: dat maakt haar ook wel weer menselijk. Jolanthe is giechelig, plastic en nep. Maar Sophie Hilbrand is zeker geen raspresentatrice. Try before you die is meer haar ding.

 15. Zaadmening

  Het is een wezenloos type.

 16. Geen fan

  @j-k: Wat een onzin zeg. Sophie Hilbrand een gewaardeerde presentatrice? Laat me niet lachen. Lelijke smoelwerk is al een slecht begin, en je ziet aan haar dat ze heel zenuwachtig is. Waarom ze überhaupt op tv is, is mij al een raadsel. Laat die vrouw wat anders doen. En waarom BNN? Zo jeugdig is ze nou ook weer niet, eerder onhandig en zogenaamd spontaan. Vreselijk mens..

 17. Henkers

  @Geen fan:
  Iets met toetsenbordhelden.

 18. Mike2

  Mijn oma zei vroeger altijd: “Sommige mensen zijn gewoon te dom om nerveus te zijn.”

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.