Wethouder wil Matthijs van Nieuwkerk kaal scheren

Foto: Bob BronshoffDe Haagse wethouder Karsten Klein (Sport) wil Matthijs van Nieuwkerkhoogstpersoonlijk kaalscheren op de middenstip van het Kyocera Stadion” als de VARA-presentator zijn belofte uit 2008 nakomt. Dat meldde Klein zondag aan het ANP. Van Nieuwkerk beloofde in het programma Holland Sport zijn haar af te scheren als ADO Den Haag binnen vijf jaar bij de eerste vijf clubs in de eredivisie zou eindigen. “Ik neem aan dat Matthijs een man van zijn woord is“, stelt de wethouder nu.

De kans dat ADO bij de eerste vijf eindigt is reëel. De club staat al vijfde en hoeft nog maar zes wedstrijden te spelen. Op 1 mei wordt vermoedelijk duidelijk of ADO echt bij de eerste vijf clubs eindigt, als de club tegen de nummer zes, FC Groningen, speelt.

Ik zal de komende week contact met Matthijs van Nieuwkerk zoeken om te vragen of hij de belofte wil inlossen ten overstaan van het ADO-legioen“, aldus Klein.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen