René Froger hyperactief door The Sing-Off

René Froger ervaart zijn deelname als jurylid aan het programma The Sing-Off van SBS 6 als een ware inbreuk op zijn gezinsleven. De opnames houden hem naar eigen zeggen ’s nachts wakker. “Het is al voorgekomen dat ik, nadat ik om half een in de nacht thuiskwam, ik uiteindelijk pas om kwart over zes in de ochtend naar mijn bed ging. Ik dacht een kop thee te drinken om rustig te worden, maar ik bleef helemaal hyper door The Sing-Off“, vertelt de zanger aan weekblad Party.

Froger laat zijn gezin doorslapen als hij ’s nachts wakker blijft door de indruk die de opnames op hem maken. “Natasja en de kinderen staan elke dag om zeven uur op. Ik heb een kantoor waar ik achter de computer kan zitten. Ik bekijk dan mijn e-mailberichten en ik heb zelfs nog een lied geschreven, zoveel inspiratie had ik.

Toen Froger gevraagd werd door SBS 6, heeft hij uitgebreid overlegd met zijn vrouw, RTL 4-presentatrice Natasja Froger. “De opnames zijn op maandag. The Sing-Off is een inbreuk op ons gezinsleven. Daarom heb ik het vooraf helemaal goed besproken met Natasja. Natasja begreep het echt onmiddellijk. Het programma gaat over muziek, een van de grootste passies in mijn leven.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen