Viola Holt trekt zich niets aan van Catherine en Patty

Viola Holt heeft van haar mental coach Frits Löhnen geleerd om kritiek van zich af te laten glijden. Nare uitspraken van collega’s doen haar naar eigen zeggen niets meer. “Laatst was er dan ook een ex-collega Patty Brard, en die noemde mij in een interview ‘één bonk nep’ en ‘dik’. Frits heeft mij geleerd: ‘Als je iets zegt over een ander dan zegt je dat eigenlijk meer over jezelf.’ Toen dacht ik: ‘Inderdaad, ze heeft het over zichzelf en ze heeft het niet eens door’. Leuk hè?“, zegt de presentatrice.

In het verleden heeft Holt ook woorden gehad met Catherine Keyl. “Catherine en ik lagen elkaar gewoon niet, maar ruzie hebben wij ècht nooit gehad. Ik stond trouwens voor het laatst samen met Catherine op één podium toen de Vijf Uur Show een TROS TV Infotainment Ster in ontvangst mocht nemen. Persoonlijk kreeg ik ook ngo een publieksprijs. Dat was niet leuk voor Catherine. Dat begrijp ik en daarom zeg ik als ik haar tegenkom ook gewoon gedag.”

Ook Winston Gerschtanowitz sprak ooit nare woorden over Holt. “Winston zei eens in RTL Boulevard dat er niemand meer zit te wachten op Viola Holt. Ik was boos toen ik de uitspraak hoorde, maar nu denk ik: so be it. Ik heb er geen last van.

Ik koester geen wrok. Ik heb zo’n heerlijk leven“, besluit Holt in Party.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen