Tatjana blijft hopen op zoektocht naar nieuwe Tatjana

Foto: William RuttenTatjana Simic hoopt nog steeds dat een tv-zender aan de slag wil gaan met haar idee voor een zoektocht naar de nieuwe Tatjana. “Ik zou het heel leuk vinden om via een tv-programma de nieuwe Tatjana te vinden“, zegt de actrice in Veronica Magazine. Simic verklapte in 2009 dat SBS 6 op het laatste moment afzag van de tv-zoektocht. Ze zoekt nu een andere geïnteresseerde partij. “Het lijkt me geweldig om op zoek te gaan naar een meisje dat net zo is als ik of Katja Schuurman“, zegt Simic.

Simic weet al precies waar ze naar op zoek is. “Ze moet klein, fijn, allround getalenteerd maar vooral vrolijk zijn. Het draait uiteindelijk om uitstraling. Ik heb niet de mooiste borsten en niet de langste benen, maar ik heb wel sexappeal. Sexappeal komt niet uit je borsten, maar uit je ogen. Het lijkt me zo’n uitdaging om meisjes te vinden die dat ook hebben.

De actrice heeft al een hoofdprijs in gedachten. “De meisjes kunnen in een film acteren of een kalender maken. Net zoals ik dat ook ooit gedaan heb.

We zijn benieuwd welke zender geïnteresseerd is“, besluit Simic.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen