Chiel Montagne hoopte op comeback door Ushi & Loesie

Foto: RTLChiel Montagne baalt ervan dat zijn medewerking aan het programma Ushi & Loesi hem geen tv-comeback heeft opgeleverd. Hij vindt het ook jammer dat Wendy van Dijk geen tweede seizoen van de RTL 4-show heeft opgenomen. “Wat mij betreft hadden ze er nog wel een seizoen aan vast mogen plakken. Dat was aanvankelijk ook de bedoeling, heb ik begrepen. Maar omdat Wendy zo ontzettend lang aan het treuzelen was met het zoeken naar het juiste typetje, kwamen ze in tijdnood.

Omdat Van Dijk haar typetje relatief kort voor de eerste uitzending van Ushi & Loesie ontwikkelde, zat een tweede ronde er niet meer in. “Toen ze eenmaal het juiste siliconenmasker, outfit en stemmetje had gevonden, waren er al weken, zo niet maanden verstreken. Je begrijpt dat je zo’n reeks in zeer korte tijd moet opnemen,want anders gaat het als een lopend vuurtje en weet iedereen dat Wendy als ene Loesie BN’ers overvalt“, zegt hij in weekblad Privé.

Montagne had gehoopt dat hij door Ushi & Loesi weer terug op de buis mocht komen met zijn vroegere tv-hit Op Volle Toeren. “Als ze me bellen met de vraag: ‘Zou je Op Volle Toeren weer willen presenteren?’, zeg ik geen nee. Alles komt terug, Wie van de Drie kan toch ook weer?

Nee, zelfs geen regionale zender heeft zich gemeld. Dat had ik wel een beetje verwacht na mijn samenwerking met Wendy.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen