Paul de Leeuw stopt met Madiwodovrijdagshow

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw stopt na het huidige seizoen met zijn late night-programma De Madiwodovrijdagshow. Hoewel BNN en VARA verder willen, is De Leeuw toe aan een nieuwe uitdaging. Dat heeft BNN vrijdag laten weten. De laatste Madiwodovrijdagshow is te zien op 27 mei. “Hoewel ik met heel veel plezier aan het programma heb gewerkt, en blijf werken, met een fantastisch team, heb ik behoefte om mijn hoofd vrij te maken en na te denken over volgende uitdaging- en“, aldus De Leeuw.

Filemon Wesselink, de co-presentator van De Leeuw, betreurt de beslissing. “Ik vind het erg jammer, maar ik heb begrip voor de beslissing van Paul. Ik ben blij met de groei die het programma heeft doorgemaakt en ik geniet enorm van mijn rol als reporter op locatie. Daar zou ik in een andere vorm graag mee door willen.

De Madiwodovrijdagshow ging in augustus vorig jaar van start. Tot en met december werd de talkshow geplaagd door lage kijkcijfers. “Na de winterstop heeft het programma een enorme impuls gekregen en werd het beter bekeken“, meldt een woordvoerder van BNN.

BNN en VARA blijven in de toekomst samen programma’s ontwikkelen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen