SBS 6 selecteert tien groepen voor The Sing-Off

Foto: RTLSBS 6 heeft tien kandidatengroepen geselecteerd voor deelname aan het nieuwe tv-programma The Sing-Off met Danny de Munk en Tooske Ragas. Het gaat om Blonde Beats, Sharp!, INtrmzzo, Jade, Blue Monday, D-Base, Gentle Voi- ces, Herman in een bakje Geitenkwark, For-Tune en Heartbeat. Dat heeft SBS 6 vrijdag laten weten. De zanggroepen nemen in dit programma niet alleen de zang voor hun rekening, maar ook alle instrumentale geluiden en beats worden met de stem gecreëerd.

Aan The Sing-Off doen verschillende zangtalenten mee, van ervaren tot onervaren. “Talenten uit musicals als Petticoat, Tarzan en Sunset Boulevard, oude zingmaatjes van superster Caro Emerald, de top 3 beatboxers van het land en muzikale toppers uit shows als Op zoek naar Mary Poppins en K2 zoekt K3 zorgen ervoor dat de Amerikaanse kijkcijferhit in Nederland een muzikaal feest voor het oog én oor wordt“, zegt een woordvoerster van SBS.

In Amerika is The Sing-Off een kijkcijferhit. “Met het eerste seizoen werd het programma gelijk de beste bekeken nieuwe entertainmentshow van Amerika en seizoen twee hield wekelijks bijna tien miljoen Amerikanen aan de buis gekluisterd. Nederland is het eerste land buiten Amerika dat deze unieke show uitzendt.”

The Sing-Off gaat op zaterdag 12 maart om 20.00 uur in première op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen