Renate Verbaan wacht op eerste kijkcijfersucces

Foto: SBSRenate Verbaan blijft bij Net 5 kampen met lage kijkcijfers. Nadat haar tv-show Met De Deur In Huis van de buis werd gehaald en ze van de internationale tv-hit MasterChef een kijkcijferflop maakte, behaalt nu haar tv-show Secret Story het ene na het andere laagterecord. Niet alleen de dagelijkse uitzendingen van Secret Story trekken weinig kijkers, ook de wekelijkse liveshow levert kijkers in. Er keken donderdag 246.000 mensen naar de tweede liveshow, tien procent minder dan vorige week.

Hoewel alle programma’s die Verbaan bij Net 5 aanraakt floppen, zoekt de presentatrice de schuld niet bij zichzelf. “Of iets wel of niet scoort heeft niet altijd te maken met degene die het programma presenteert. Net 5 heeft nu eenmaal een poosje wat minder op de radar gezeten bij de kijker. We zijn nu aan het bouwen aan de zender“, vertelde presentatrice onlangs.

Verbaan stapte in december 2009 over van RTL 5 naar Net 5. Aanstaande december loopt haar contract af bij de vrouwenzender.

In tegenstelling tot Verbaan, weet haar vriend Winston Gerschtanowitz wel hoge kijkcijfers te behalen. Hij presenteert elke dag met succes de showrubriek RTL Boulevard op RTL 4.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen