Ron Bransteder krijgt dagelijks radioprogramma

Foto: Rick NederstigtRon Brandsteder keert na jaren terug op de radio. De presentator valt vanaf 7 maart een maand lang in voor Tineke de Nooij bij Radio 5 Nostalgia. Hij zal elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen zijn met Ron’s Radioshow. Dat heeft Omroep MAX zondag laten weten. Brandsteder heeft er zin in. “Lang geleden, in 1974 ben ik mijn carrière begonnen op de radio als disjockey bij de TROS. Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te keren bij mijn grote liefde!“, zegt de presentator.

Brandsteder is al druk met de voorbereidingen. “Het is nu al een groot plezier om dit programma voor te bereiden, om uit mijn grote platencollectie muziek te zoeken die de luisteraars weten te waarderen. Waarbij ik ook nog eens voor het eerst tot mijn eigen doelgroep behoor. De lach en muziek zijn erg belangrijk in mijn radioprogramma. Daarom heb ik Harry Engels, ooit winnaar van Moppentoppers, gevraagd om regelmatig te gast te zijn in Ron’s RadioShow.

Verder gaat Brandsteder ook koken in zijn programma. “De inwendige mens wordt ook niet vergeten, dus in de vaste rubriek Koken, bakken, braden maar met Bert Altelaar helpt superkok Bert Altelaar de luisteraars met zijn recepten goed op weg voor het avondeten.

Op maandag 4 april is Tineke de Nooij weer terug met haar TinekeShow.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen