Ron Bransteder krijgt dagelijks radioprogramma

Geplaatst op zo 27 feb 2011 om 17:00

Foto: Rick NederstigtRon Brandsteder keert na jaren terug op de radio. De presentator valt vanaf 7 maart een maand lang in voor Tineke de Nooij bij Radio 5 Nostalgia. Hij zal elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen zijn met Ron’s Radioshow. Dat heeft Omroep MAX zondag laten weten. Brandsteder heeft er zin in. “Lang geleden, in 1974 ben ik mijn carrière begonnen op de radio als disjockey bij de TROS. Ik vind het ontzettend leuk om weer terug te keren bij mijn grote liefde!“, zegt de presentator.

Brandsteder is al druk met de voorbereidingen. “Het is nu al een groot plezier om dit programma voor te bereiden, om uit mijn grote platencollectie muziek te zoeken die de luisteraars weten te waarderen. Waarbij ik ook nog eens voor het eerst tot mijn eigen doelgroep behoor. De lach en muziek zijn erg belangrijk in mijn radioprogramma. Daarom heb ik Harry Engels, ooit winnaar van Moppentoppers, gevraagd om regelmatig te gast te zijn in Ron’s RadioShow.

Verder gaat Brandsteder ook koken in zijn programma. “De inwendige mens wordt ook niet vergeten, dus in de vaste rubriek Koken, bakken, braden maar met Bert Altelaar helpt superkok Bert Altelaar de luisteraars met zijn recepten goed op weg voor het avondeten.

Op maandag 4 april is Tineke de Nooij weer terug met haar TinekeShow.
20 Reacties op “Ron Bransteder krijgt dagelijks radioprogramma”


 1. JOOP

  Meer hoef ik niet te weten.

 2. Louwter

  Koken op de radio…

  Uiteindelijk leuk voor Ron dat hij links en rechts wat klusjes krijgt toegeschoven.
  Herkenbare stem, goed voor de radio.

 3. TeeVeetje

  Hij kan beter manager worden van zijn zoons bij hun Freefight carierre .

 4. R. de Bruin

  Wat een verschrikkelijke onbeschofte reacties hier zeg.
  Lopen er nou nog zo weinig fatsoenlijke mensen meer rond op deze aardbol??

  Ron, Succes met je nieuwe werk, en trek je niks aan van wat er getypt word hier.
  Dat zijn zeer zielige mensen, die geen fatsoenlijke opvoeding gekregen hebben.

 5. Stille

  Dat is een verhaal dat Patty Brard overal rondstrooit.

 6. Theo vd Kof

  Reactie op Stille: Welnee… Allemaal rare verhaaltjes ooit ergens begonnen. Patty Brard zal ooit eens een keer onhandig hebben gelachen om zo’n verhaal. En dat heeft iemand dan weer geroepen of opgeschreven … enz enz… vieze verhalen komen altijd van vieze mensen. Dat als waarheid gaan verspreiden is zoooo dom

 7. Hans Anders

  Lekker actuele discussie hier weer.

 8. Tweedan

  Als ik Brandsteder wil horen zet ik wel een stofzuiger aan.

 9. D.orens

  Zoals ome Willem zei – lust jij ook een broodje poep? –

 10. Theo vd Kof

  Complimenten voor de site-redactie dat ze die schunnige blabla ( over Ron ) hebben verwijderd !

 11. Anoniem

  Nou zo’n ‘verhaaltje’ omtrent Brandsteder zijn voorliefde voor de wallen is het echt niet. Ik heb hem als taxichauffeur regelmatig mogen rijden vanuit zijn woonplaats(toen nog Vinkeveen) naar de oude zijdsachterburgwal in Amsterdam. Wat hij daar deed weet ik niet, maar hij kwam er niet om zijn teennagels te laten knippen

 12. Owen

  ouwe seniele drankschuit met een zoon die slagroom van tieten likt

 13. #Nic#

  Ron, ik wens je veel succes! Laat ze een poepie ruiken!

 14. Anoniem

  Wat zijn velen van jullie respectloos!
  Het blijft bij ieder mediapersoon een kwestie van smaak. Ju kunt iemand leuk/aardig/goed vinden of juist niet. Maar de reacties van velen hier zijn niet normaal meer!!!!! Wat een onbeschofte, ongemanierde, ongenuanceerde, ononderbouwde en onmenselijke reacties staan hier! Bah. Manieren zijn ver te zoeken.

  Ron is voor mij een vakman. Ik ken hem niet persoonlijk, maar gun hem veel plezier en succes in zijn werk.

 15. Neger Des Heils

  Ik ben ervan overtuigd dat Ron bruine broodjes bakt in zijn nieuwe kookrubriek

 16. anonymus

  ja zij die hem kennen ook.

 17. Stomer

  was zo blij dat die mafkees van de radio/tv verdwenen was.
  Krijg ik weer buikpijn van die kloot.

 18. Stomer

  was zo blij dat ie weg was.

 19. Elvis

  Reactie op Stomer:
  Want jij luisterde trouw naar Tineke de Nooij? Nu Ron haar tijdelijk vervangt ben jij totaal verloren begrijp ik? Want als trouwe luisteraar naar Tineke is het nooit in jou opgekomen dat je niet per se naar deze zender hoeft te luisteren? Dat je naar iets anders kan luisteren en dus niet naar Ron hoeft te luisteren en dus geen onnodige zaken hoeft te roepen als ‘mafkees’, ‘buikpijn’ en ‘kloot’?
  Maar nee, dan zou je een schreeuwende sukkel zijn. Je bent dus echt een Tinekefan. Indrukwekkend.

 20. Vince

  Radio 5? Nooit van gehoord.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.