Holland’s Got Talent spoedig terug op RTL 4

Robert ten Brink komt nog dit jaar terug met een vervolg op zijn goed bekeken tv-programma Holland’s Got Talent. Dat zei de presentator zondag in Life 4 You. Ten Brink verheugt zich op de nieuwe serie afleveringen van de talentenshow. “Got Talent staat weer in de startblokken. Dat is wel een van de cadeautjes van de afgelopen jaren. Dat had niemand ver- wacht. We zijn begonnen in de zomer en het is een ongekend succes geworden. Er keken volgens mij 2,8 miljoen mensen naar de finale.

Ook het televisieprogramma Het Zesde Zintuig van Ten Brink keert terug; dit keer met paragnosten van over de hele wereld. “Het wordt een serie met internationale paragnosten. Derek Ogilvie doet ook mee. Hij gaat de paragnosten begeleiden. Voor Nederland doet Petra mee.

Look of Love, de tv-serie die hij met Dyanne Beekman presenteert, is voorlopig in de koelkast gezet. “Look of Love gaat dit najaar niet door, maar misschien in het voorjaar daarop.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen