Holland’s Got Talent spoedig terug op RTL 4

Geplaatst op Mon 07 Feb 2011 om 14:49

Robert ten Brink komt nog dit jaar terug met een vervolg op zijn goed bekeken tv-programma Holland’s Got Talent. Dat zei de presentator zondag in Life 4 You. Ten Brink verheugt zich op de nieuwe serie afleveringen van de talentenshow. “Got Talent staat weer in de startblokken. Dat is wel een van de cadeautjes van de afgelopen jaren. Dat had niemand ver- wacht. We zijn begonnen in de zomer en het is een ongekend succes geworden. Er keken volgens mij 2,8 miljoen mensen naar de finale.

Ook het televisieprogramma Het Zesde Zintuig van Ten Brink keert terug; dit keer met paragnosten van over de hele wereld. “Het wordt een serie met internationale paragnosten. Derek Ogilvie doet ook mee. Hij gaat de paragnosten begeleiden. Voor Nederland doet Petra mee.

Look of Love, de tv-serie die hij met Dyanne Beekman presenteert, is voorlopig in de koelkast gezet. “Look of Love gaat dit najaar niet door, maar misschien in het voorjaar daarop.
50 Reacties op “Holland’s Got Talent spoedig terug op RTL 4”


 1. Anonymous

  Whehehehe rtl kunnen ze werkelijk niets anders uitzenden? het word nu echt heel vervelend

 2. Daan

  Lijkt me logisch dat HGT weer terugkomt, alleen als ze slim zijn nu niet vanaf juli, maar ergens halverwege augustus. Mensen weten het programma dan echt wel te vinden.
  Voor de afwisseling is het nog beter eerst The Voice uit te zenden en HGT tussen The Voice en X-factor te programmeren.

 3. kwikjealex

  Dit is altijd wel leuk, alleen er mag van mij minder zang (popgroepjes en zo) in en meer bijzondere dingen (acrobatic op hoog niveau, speciaal dansen, niet een of ander break dance groepje.)
  Weer eens wat anders dan XFactor of TVOH.

 4. j-k

  ik kijk nooit dan is het wel weer leuk geweest beter doen ze een kortere versie ofzow

 5. Andriod

  En maar lachen over Nance, dat galgengebroed bij RTL4, ze mochten willen dat hun superster Ben S zoveel platen verkoopt wereldwijd

 6. Leroy

  Ik krijg echt een hangende plakzak van dit soort programma’s.

 7. De Waarheid.

  Is de gemiddelde Nederlander hersendood of zo dat men deze ‘magnetron’-TV maar blijft kijken? Alleen kant en klare, hapklare brokken kan men nog verwerken.
  Ik kijk liever programma’s waar nog enig analytisch en kritisch denkvermogen bij nodig is.

 8. Jimmy

  Reactie op De Waarheid.: Dat is je goed recht, en prima ook, maar noemt u eens een paar voorbeelden waar u dan naar kijkt met uw kritisch denkvermogen.

  Reactie op Daan: Hoezo pas in augustus, in juli scoorde het toch ook al goed!

 9. Stefan

  Doe eens iets anders… Wat te denken van een ideeën programma waarin mensen niet met uitvindingen komen maar programma ideeën presenteren. Hieruit komen misschien eens wat leuke originelere programma’s dan X zoekt Y en zangcontests.

 10. Susan

  Ik was er allang klaar mee. Het medium tv heeft voor mij afgedaan zeker met die hersenloze, oerdomme programma’s.

 11. zoutige

  Wat is nu het verschil tussen dit en al die andere programma’s dan?? Het is allemaal zo slecht en zinloos.

 12. Klapkaak

  Het is met 1 woord beschreven.. afval-race.. wat een bagger zeg.. allemaal 1 pot nat..

  zúcht

 13. Hennie

  O nee he,..toch niet weer zo’n jank programma !!
  Hebben ze nou werkelijk niks anders om te brengen op die TV.

 14. OMG

  Wat niet vernieuwend. Jammer. Een talkshow, ook niet echt vernieuwend. Zou nou echt niemand het durven daar bij RTL4, met echte sterren, ook buitenlandse sterren. En een journalistiek programma. Rick Nieman en Frits Wester. Jasjes uit, mouwen opstropen een leuk decor en klaar lijkt me. Beetje armoedig eigenlijk. Met al het nieuws, in Den Haag en Egypte nu dan. Die jongens zitten toch te wiebelen op hun stoelen om daar meer mee te doen. Heel erg zonde. Zegt veel over het TV landschap op dit moment. Op de PO na, eigenlijk maar drie keer per dag politiek en buitenlands nieuws op een Nederlandse zender. RTLZ is natuurlijk fantastisch als je werkloos of student. Maar ik kan RTL4 eigenlijk alleen maar serieus nemen als ze die jongens minstens 2 keer per week 1 uur prime time geeft. Moest het even kwijt.

 15. Walter

  Reactie op De Waarheid.: Prima. Maar zo zijn er ook mensen die verschillende dingen leuk/spannend/boeiend vinden. Mensen met een flexibele geest en een brede interesse die én naar The Voice of Holland kijken, én naar Pauw & Witteman. Mensen die het ene moment van de dag behoefte hebben aan stevige kost, en het andere moment even pretentieloos vermaakt willen worden. Je eet toch ook niet elke dag kreeft en sushi? Soms heb je ook wel eens trek in een gehaktbal of een broodje kaas. Het lijkt me ook nogal eenzijdig, en misschien wel ongezond, om voortdurend maar aanspraak te moeten doen op je ‘analytische en kritische denkvermogen’. Lighten up!

 16. Suus

  Reactie op Walter: We hebben de afgelopen seizoenen echter al zo veel verschillende soorten talentenjachten gehad dat het onmogelijk nog leuke/spannende/boeiende tv genoemd kan worden. Het begint inderdaad aardig fantasieloos te worden. Zo van …het scoort toch wel, dan hoeven we ons nek niet uit te steken met iets nieuws.

 17. Rick

  Reactie op Daan:

  Voor de afwisseling??? Welke afwisseling?

 18. Bernie

  Niet meer dan logisch dat dit programma terugkeert met zulke hoge cijfers. Elke vrijdag meer dan 1 miljoen kijkers trekken midden in de zomer dat doet niet elk prorgamma.

 19. M@rk-Bred@.

  En weer een talentenjachtje met eendagsvliegen bij die kermiszender uit Luxemburg. Ze kunnen écht niks origineels verzinnen! Bah!

 20. Michel

  Niet meer dan logisch dat HGT terug komt. Het was echt een succes. Misschien is het leuk om het vanaf een buiten locatie te doen. Om het echt een zomerse uitstraling te geven. De Efteling bijvoorbeeld. Verder snap ik de reacties hierboven wel. Vind zelf ook dat er te veel show zijn met audities/talentenjacht programma’s zijn. Nieuwe grote spel/familie shows zijn ook welkom voor de afwisseling.

  Verder moet RTL eens met een goede late night komen.

 21. Walter

  Reactie op Suus: Dat ben ik met je eens. Maar de suggestie dat wie naar dit soort programma’s kijkt ‘hersenloos’ is, is natuurlijk zwaar overdreven. Ik vind het nog steeds leuke (en soms zelfs spannende) televisie, al blijf ik er niet voor thuis, en volg ik niet élke talentenjacht. En als ze een tijdje verdwijnen en plaatsmaken voor iets nieuws, top! Zolang ik maar op zijn tijd vakkundig vermaakt wordt – mijn analytische en kritische denkvermogen heeft af en toe ook rust nodig.

 22. Jimmy

  Reactie op M@rk-Bred@.: Tuut tuut tuut tuut, en daar is zij ook weer !!!!!

 23. Bastie

  Robert ten Brink komt nog dit jaar terug met een vervolg op zijn goed bekeken tv-programma Holland’s Got Talent

  Lol zijn programma? Haha in je dromen Robbert!

 24. Timor

  De vrijdagavond van RTL4 willen ze vasthouden maar jaar in jaar uit talentenjachten te programeren wordt triest. Een pauze in de zomer zou een stuk beter zijn, maar ik heb geen idee wat ze dan moeten neerzetten. Wellicht Dancing with the Stars?
  Vervolgens begin september starten met The Voice of Holland, gevolgd door Hollands got talent en daarna een vernieuwde versie van Idols. Een aantal jaar terug kon je (ik in elk geval) nog verheugen op de nieuwe reeks Idols die elk jaar in november begon en tot maart duurde. Nu heb je elke vrijdag een talentenjacht en wordt de talentenput van Nederland maasaal leeggeschept. Creatief denken doen ze bij RTL nog niet helemaal

 25. Anonymous

  Datum van tvoh staat ook alweer vast bij rtl

 26. Peter

  Reactie op Timor: Of Dancing on ice,dat is langer geleden dan de laatste serie van Dancing with the Stars;)

 27. Nick

  Reactie op M@rk-Bred@.: Mark Nijmegen = Mark Breda. Nou Mark, gelukkig kun jij nog mooi naar HvNL kijken :)

 28. Anonymous

  Reactie op Timor:
  Ik denk dat ze na het volgende seizoen HGT en TVOH niet meer met nog een talentenjacht komen, maar dat ze vanaf 2012 de politie serie van Wendy op vrijdagavond zetten. Tenminste, dat zou wel slim zijn. En daarna pas weer in aug/sept. met een nieuwe talentenjacht starten.

 29. Mensen.

  Reactie op Daan: Ik denk alleen niet dat RTL4 X-factor nog laat terugkeren. Ik hoop, ondanks dat ik het een leuk programma vind en ik denk ook dat het beter zal zijn, dat RTL The Voice 2011/2012 het voorlopig laatste seizoen maakt. Holland’s Got Talent duurt niet heel lang, dus ik denk dat het weer een succes gaat worden.

  Maar goed trouwens dat Look of Love een tijdje wegblijft, want Robert ten Brink is nu wel heel veel op de buis.

 30. inge

  Hmmm denk dat X Factor 5 gerust nog volgend seizoen kan beginnen, vooral de publieke audities is een nieuw format voor ons in Nederland en het slaat aan op het publiek. Al vind ik The Voice Of Holland vele male leuker!

 31. Anonymous

  yes kijk dr naar uit naar het komende nieuwe seizoien holland”s Got Talent! dat dit jaar nog van start gaat bij RTL4 en vast ook deze reeks scoort rtl met dit programma tussen de 1.2 miljoen kijkers en de 2.9 miljoen kijkers ik schat zelf dat het in augustus of in september van start gaat en daar the voice weer in november 2011 gaat waarschijnlijk the voice of holland! seizoen 2 =van start en zonder jeroen van der boom hij zit dan onder vast contract bij SBS

 32. Anonymous

  Reactie op Anonymous:

  en als jij snel een typcursus zou nemen zou dat ontzettend fijn zijn er zitten namelijk ook punten kommas en aanhalingstekens op een normaal toetsenbord of heb jij geen normaal toetsenbord maar eentje die van een vrachtwagen gevallen is

 33. !#Michael#!

  Zolang dit genre nog tussen de 1 en de 3 miljoen kijkers weet te trekken zullen de (commerciële) omroepen door gaan met dit soort formats :)

 34. David

  Te veel talentjachten (weliswaar in een iets andere vorm) achteenvolgend geprogrammeerd. Beter afwisselen met een serie o.i.d.

 35. Anonymous

  elken maar door…. totale creatieve armoede bij RTL… te sneu voor woorden…. triest RTL, heel triest, voortdurend jezelf zo aan lopen te prijzen en ondertussen niets maar dan ook echt niets anders weten te verzinnen dan 40 talentenshows per jaar, 80% aan realityshit op je zendertjes en wat blonde wannabesterretjes die toevallig het geluk hebben dicht bij de leiding te staan.

  Zeiken over een Popstars dat te lang door zou gaan maar vervolgens zelf bewijzen werkelijk NIETS anders te kunnen bedenken dan 46 varianten op een talentenshowtje… en dan niet eens doorhebben hoe belachelijk ze zichzelf maken… vroeger werden er nog series gemaakt (nee, niet dat wanhopig grappig bedoelde comedyshowtje van Linda, ook daar waren we duidleijk NIET in staat zelf iets te bedenken, moest het toch weer een slecht vertaalde en slecht gespeelde kopie worden) en nu? Talentenshowtjes, en talloze programmaatjes met koks, verbouwingen, geldproblemen etc en realityshowtjes rond BN’ers… kortom lekker goedkoop in elkaar te knutselen maar met het niveau van een vastgelopen testbeeld… jammer, vroeger deed men nog wel eens z’n best bij RTL.
  Hierdaags weer dat hysterische gehinnik van Mevr. de Mol over wéér dezelfde grapjes van Jeroen… ik bedoel maar…sneu…

  Oh ja, RTL creatieve tip, doe eens een talentenshow (variant 5.864) en dan mogen het alleen chefkoks zijn die uiteindelijk voor de winnaar een feestmaal bereiden terwijl Martijn tussen het presenteren door met een stel bouwvakkers het huis van de winnaar verbouwt en een BN’er (Linda of een nieuw mislukt typetje van Wendy) komt kijken als geinteresseerde koper… heb je alles wat jullie kunnen bedenken in 1 programma….

 36. Anonymous

  Reactie op !#Michael#!: Dat is wel een ERG ruime marge hè, tussen de 1 en 3 miljoen… Paul de Leeuw noemen we geflopt met 1 miljoen kijkers maar de RTL talentenshowtjes heten dan eenr eden om ‘vooral door te gaan’

 37. Max

  Als ze nou eens Britain’s got talent gaan uitzenden…..

 38. !#Michael#!

  Reactie op Anonymous:

  Jah omdat Paul de leeuw steevast een krappe 2 miljoen kijkers trok. Paul de leeuw met zijn macht op de Zaterdag avond een positie binnen de NPO af probeerde te dwingen, immer was hij maar eigen zeggen ‘Dat geld dubbel en dwars waard’.

  Als je zo’n grote bek hebt? Dan vraag je om commentaar als je kijkcijfers onderuit glijden. Dat was de reden dat hij destijds zo’n golf van kritiek kreeg.

  Elk programma is met 1 miljoen kijkers of meer echt geen flop. Tenzij je altijd beter deed, en als je door je extreem goede kijkcijfers een ‘status aparte’ af probeert te dwingen binnen een sterk veranderend financieel klimaat binnen de NPO.

  Dan mag gewoon je kop er af! En dat heeft Paul de Leeuw ook geweten :) dat was zijn eigen schuld!

 39. TeeVeetje

  Net als de Big Brothers van deze wereld gaan ook de talentenjachtjes ook een keer op z’n retour . Waarom zou RTL ermee stoppen als er nog steeds een categorie kijkers is die bereid is te geloven ” dat het niveau nog nooit zo hoog was ” en hun beltegoed braaf opmaken ten faveure van non-talenten .

 40. hans

  hoop wel dat ze na x-factor even 6 tot 8 weken wachten voor dat ze hier mee beginnen.van af eind juli/begin augustus.daarna HGT.
  van af begin 2012 de nieuwe politie serie van Wendy op vrijdagavond zou leuk zijn!!.(vraag is aleen of flikken dan niet op ned 1 is?)

 41. !#Michael#!

  Reactie op Anonymous:

  Kom ik met argumenten en dan ben je stil? Heel jammer!

 42. Erik

  Reactie op hans: Nou ik denk als Flikken maastricht dan ook weer op vrijdag is die nieuwe politieserie niet goed gaat scoren. misschien is de maandagavond na gtst een beter idee.bedoel vanaf 2001 tot 2004 was dat ook een grootsucces zo’n nederlandse tv serie zoals Westenwind,IC & De erfenis

 43. Pepita

  Nee Nee en nog is Neee!!! Ik word zo moe van al die “Talentenshows”
  tis duidelijk dat de commercielen helemaal zijn opgedroogd met nieuwe ideeen te bedenken. Het wordt nog de ondergang van de tv op deze manier!!

 44. Dannique

  Wanneer kan je je eigenlijk opgeven? en wanneer zijn de audties,
  Ik vind het juist leuk dat er nog een seizoen komt,,

 45. anne en loretta

  wij zijn ook benieuwd waneer je je kunt opgeven want wij willen ook meedoen!
  groetjes,anne en ,loretta

 46. Kelly

  Ik wil ook graag meedoen en ik ben zo benieuwd vanaf wanneer je je kunt inschrijven & wanneer de audtities zijn!!! Can’t wait. Heeel veel mensen zijn dit soort shows zat omdat het allemaal “hetzelfde”is en eigenlijk is dat ook wel zo maar ik vind dit soort programma’s leuk. Iets met zingen of iemand die een talent heeft is bijzonder en leuk om naar te kijken. vind ik!!! dus ik ben blij dat er een nieuw seizoen aankomt

 47. kirsten en kim

  ik en mijn vriendin kim kunnen ook niet wachten maar als je je dan kan inschrijven waar is dat dan?

 48. ...

  Dat zal wel vermeld staan op de website van het RTL 4-programma.

 49. anoniem

  pff hou jllie commentaar maar even voor je..
  dit jaar wordt het anders
  dit seisoen komt er een acrobatische act met een rhonrad en crywheel
  wil je weten wat het is ga dan maar kijken:-)

 50. melissa

  ik doe mee met hgt met een groepje

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.