Beau haalt uit naar RTL Boulevard en Shownieuws

Beau van Erven Dorens is niet onder de indruk van de journalistieke capaciteiten van RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Hij noemt de medewerkers van de goed bekeken showbizzprogramma’s corrupt. “Wat mij tegenstaat aan de manier waarop showbizz in Nederland wordt gevolgd, is de corruptie. Ze noemen zich journalisten, nota bene, maar zijn zo corrupt als de neten. RTL en SBS maken zich daar beide schuldig aan“, vertelt Beau, die Boulevard én Shownieuws heeft gepresenteerd.

Albert Verlinde, een van de belangrijkste gezichten van de showbizzjournalistiek, was jarenlang de collega van Beau bij RTL Boulevard. “Ik kende Albert als iemand die op SBS een showprogrammaatje aan elkaar praatte. Hij was niet mijn type en ik lag zelfs helemaal in een deuk toen ik hoorde dat we samen een programma gingen maken. In de praktijk werkte het vanaf minuut één. We hadden het heel gezellig en konden de hele wereld aan“, zegt hij in KRO Magazine.

Beau blikt terug op mooie en minder mooie tijden met Albert. “Albert en ik hebben iets bijzonders meegemaakt, namelijk de lancering van onze carrières. Die eerste succesjaren waren geweldig, daarna begonnen de irritaties. Je zit dag en nacht op elkaars lip. Alberts succes is gebaseerd op het feit dat hij oprecht geïnteresseerd is in de showbizz en daarover als geen ander, met humor en soms vilein, kan vertellen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen