Geert Wilders concurreert met VARA-debat

Geert Wilders besloot het VARA-debat De Slag om de Eerste Kamer te boycot- ten, maar zit woensdag recht tegenover het televisiedebat wel in de studio van het programma Uitgesproken WNL. Aan presentator Joost Eerdmans vertelt hij onder meer over het belang van de Eer- ste Kamer. Dat heeft WNL laten weten. Het is een zeldzaamheid dat Wilders in de studio van een tv-programma te gast is. Uitgesproken WNL met Wilders lijkt daarmee een geduchte concurrent van het debat op Nederland 1.

Wilders doet niet mee aan het tv-debat voor de Provinciale Statenverkiezingen, omdat hij boos is over een cartoon op de VARA-site Joop.nl. Andere bekende politici, waaronder Alexander Pechthold en Job Cohen, zijn wel aanwezig.

De Slag om de Eerste Kamer is woensdag tussen 20.30 en 21.50 uur te zien op Nederland 1. Uitgesproken WNL met Wilders begint om 20.25 uur op Nederland 2.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen