Arie Boomsma vindt PowNews slecht programma

Arie Boomsma is niet onder de indruk van PowNews. Hij vindt het programma van de jonge omroep PowNed slecht gemaakt. Dat zei Boomsma dinsdag in De Wereld Draait Door. “Ik kan er niet zo goed tegen als mensen PowNews goed noemen. Er zitten heel leuke mensen en het is leuk als iemand een beetje brutaal doet, maar het is natuurlijk nog steeds niet goed genoeg. Als je dan zelf blijft roepen dat je de vernieuwende wind door Hilversum bent, dat is gewoon niet zo“, aldus Boomsma.

De bekende PowNews-reporter Rutger Castricum is ook slecht, vindt Boomsma. “Ik vind Rutger Castricum slecht op de hoogte. Het is een heel leuke jongen en hij krijgt dingen gedaan die niemand gedaan krijgt, maar het is geen goede interviewer.”

Boomsma vindt het onterecht dat PowNed de nieuwe BNN wordt genoemd. “Het is een leuke club en het is fijn dat ze er zijn, maar wat zo goed wás aan BNN, was dat ze maatschappelijke thema’s aanpakten door ergens tegen aan te schoppen, terwijl bij PowNews alleen het schoppen over blijft. Dat is achter de tijdsgeest aan rennen.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen