Erland Galjaard: ‘Prachtig begin Gek op Jack’

Geplaatst op zo 27 feb 2011 om 12:08Foto: Nick van OrmondtRTL 4-baas Erland Galjaard is zeer tevreden met de kijkcijfers van Iedereen Is Gek Op Jack. De tv-serie met Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge ging zaterdag van start met 2 miljoen kijkers. “Nederland heeft met veel belangstelling kennis gemaakt met Iedereen Is Gek Op Jack. Het is een prachtig begin voor deze nieuwe en sterk gemaakte comedy maar ook – na Benidorm Bastards en Ushi – opnieuw een prachtig begin van onze familieavond op zaterdag“, laat hij zaterdag weten.

In de tweede aflevering van Iedereen Is Gek Op Jack zaterdag aanstaande, maken Jack (Jeroen) en Barbara (Linda) een keiharde afspraak: Barbara zal stipt op tijd zijn als ze naar het jaarfeest op Jacks werk vertrekken. Jack houdt Barbara aan die afspraak, maar dat had hij beter niet kunnen doen…


95 Reacties op “Erland Galjaard: ‘Prachtig begin Gek op Jack’”


 1. Anoniem

  Nederland heeft met veel afschuw kennis gemaakt met Iedereen Is Gek Op Jack. Het is een pauper begin voor deze nieuwe en zwak gemaakte comedy

 2. Grumpy

  Niveau: wij van wc eend adviseren wc eend.

 3. Anoniem

  Ik kan al niet wachten op aflevering 2 nu

 4. jan91

  Reactie op Anonymous: Inderdaad. Goedkoop, beperkt en lelijk ouderwets decor, slechte styling en op die moeder na slechte acteerprestaties. Jeroen lijkt wel dezelfde Jeroen als Ik hou van Holland met presentatrice Linda ernaast, die in wat voor serie/film ze ook te zien is altijd op dezelfde wijze acteert (bekrompen). Jammer, weer geen echte Nederlandse komedie. Ik zit nu al te wachten op het vervolg van het Spaanse Schaep.

 5. Schuimpje.

  Hopelijk zijn er niet teveel afleveringen van gemaakt, want volgende week zijn er écht zoveel kijkers niet meer.
  Waardeloos programma.

 6. Lies

  Ja, Erland jongen. Want als RTL ergens goed in is dan is het wel comedy! (huilt zachtjes)

 7. Anoniem

  Ah, daar was Erland alweer… hebben we een tijdje moeten missen -.-

 8. Zonnetje

  Jij kan wel tevreden zijn Galjaard, maar is het niet de bedoeling dat de kijkers tevreden zijn.
  We gaan volgende week eens afwachten, beslist géén 2 miljoen kijkers meer hoor.

 9. TeeVeetje

  Daaaaaarrrrr istie weer , Erland Galbak ,een kijkcijfer succesje en hij komt weer met praatjes . Vuilnisman kan deze zak ook mee ?

 10. Daisy Bell

  Ach het is de co, laat ze lekker aanklootzakken met elkaar. Het is voor dat niveau mensen de ideale dagbesteding, je hoeft er niets voor te kunnen, je bent onder de mensen, je bralt er maar wat op los in de media, het gaat nergens over en je sleept nog geld binnen ook. Dit alles zijn ze in gespecialiseerd. Wat hebben ze anders al die jaren gedaan? Precies. Dus dit past gewoon het beste bij ze.

 11. kwikjealex

  Stom dat die niks zegt over de succesvolle terugkeer van All You Need, die scoort de laatste weken ook gewoon erg goed.

 12. Heleen

  Reactie op Lies: Ach stil maar Lies, vanmiddag om 17.05 op RTL5 de enige echte “Everybody loves Raymond”!!

 13. Heleen

  Reactie op Lies:
  “Ray en Debra willen dat Frank en Marie nieuwe vrienden maken, zodat ze minder tijd hebben om hen lastig te vallen”.

 14. Kees

  Typisch Italiaans-Amerikaanse familieverhoudingen worden gebracht als standaard Nederlands. Dat zou wel eens de achilleshiel kunnen blijken.

 15. Rogier

  Ik kan nie wachten tot volgende week!! Kijken hoeveel mensen er dan nog kijken als alle gehaktballen op zijn.

 16. Sonny

  Reactie op Zonnetje: Hahahaha!! Net als ik besluit hier niet meer te kijken komt er weer zo’n Gouden Opmerking!! Je blijft hier lachen!! Want inderdaad, Galjaard kan wel tevreden zijn maar was de kijker dat?

 17. stefan

  Miljoenen mensen lopen op Crocks, kopen Frans Bauer muziek, stemmen Geert, eten spaghetti uit een potje en ga zo maar door. Er is gewoon een markt voor ‘geen kwaliteit’ en daar moet ik (en anderen) zich misschien gewoon niet meer zo druk om maken. Verspeelde energie. Echt goede programma’s halen nooit veel kijkers omdat een goed programma vaak over een ‘niche’ onderwerp of interesse gaat dat maar weinigen leuk vinden. Massa = Kassa. Daarom ben ik blij met de publieke omroep die (helaas iets te weinig) wel goede programma’s laat zien.

  Er zou een soort tv revolutie moeten uitbreken :-)

 18. Owen

  Wat een jaloerse mensjes weer allemaal! :D

 19. Flippo

  Reactie op Owen: Mooi hè? Allemaal Nederland 1- en SBS-likkers waarschijnlijk. Vooral de fans van SBS raken met de dag gefrustreerder. :lol:

 20. Hans

  Begon Zeg ‘ns AAA ook niet sky high?

 21. Heleen

  Reactie op Owen: Owen, jongen, wat een makkelijke en o zo voorspelbare reactie weer :lol:
  Als we iets slecht vinden zijn we jaloers?
  Zoals ik al eerder heb gezegd. Ik ben op dit soort momenten inderdaad stikjaloers…………..op wat de Britten aan komische toptalent in huis hebben.

 22. Luukie

  Reactie op stefan: Maar heb dan ook niet zo’n kapsones als je voor die coksdragende, spaggetti uit een potje etende en Frans Bauer luisterende types televisie maak! Het is allemaal zo goedkoop, zo niet origineel of kunstigs aan en door een hoop geschreeuw en herrie hebben ze dan hun kijkertjes ook nog eens aan te danken, heus, echt niets bijzonders wat ze doen. Waarom loopt uitgerekend die co kliek er zo opgepimpt en arrogant bij? Omdat er verder niets in die hoofden omgaat dan die domme shit waar ze hun hele leven al in verdiept zijn. Niet bepaald iets om zo arrogant over te doen.

 23. Max

  Ik heb niet gekeken, maar gezien de reacties hoef ik
  Dat ook niet te doen?? Leek me ook al
  Verspilde moeite hoor met Linda en die andere knakker. Meer van hetzelfde….
  En gisteren was er sowieso niets leuks op tv en heb ik dat ding niet aan gehad,
  Totdat ik een tweet ontving van ssst…:-) PARTY:-) dus tja, even op kanaal 14 gekeken:-)……

 24. Heleen

  Reactie op koffie: Eeeh wie is hier gefrustreerd? Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar sommige mensen zijn te stom voor een normale onderbouwde reactie. Ja dan maar weer lekker schelden, straks volgen de weer o zo voorspelbare reacties onder andermans namen etc. etc.
  Ja als je hier altijd netjes onder je eigen naam reageert dan stel je je automatisch kwetsbaar op voor malloten!

 25. JOOP

  Ik hoop voor Galjaard dat hij er een niet goed geld terug garantie
  op heeft dit is nu niet eencomedy waar de euro,s van af spatten,
  de dollars wel en daarom kijkt volgende week nog maar de helft
  en de week daarna zakt het nog verder weg.
  Ik ben niet van de makkelijkste weg en zomaar even iets nieuws
  wegschrijven maar ik heb echt niet genoten, had een nederlandse
  serie laten schrijven met deze acteurs erin of had iets aangekocht
  uit zo,n auwe doos dat niemand de amerikaanse versie er van kon
  maar nee hier zet ik mn euro,s niet op in.
  Ik had er al mn twijfels over maar van mn goede hoop is niks meer
  over helaas.

 26. Coke jij?

  Vooral die Almere-achtige woning gaf aan hoe de serie wordt: niets bijzonders en sfeerloos.

 27. Anoniem

  volgende week zaterdag bij aflevering 2 kijken dr vast ik denk zelf: 2.4 miljoen kijkers en het zal dalen en stijgen tot aan aflevering 13 bij RTL4

 28. Anoniem

  Reactie op stefan: Als die nono’s die zo makkelijk aan bakken met geld komen terwijl ze niets bijzonders doen eens een smak in gaan leveren, en wel daar waar mensen WEL iets zinnigs doen, zoals o.a. in de zorg en het onderwijs, dan zou een televisie revolutie nieteens nodig zijn. Dat Den Haag daar niet allang op gekomen is verbaas ik me al jaren over. Het is voornamelijk simpele rotzooi waar ze mee komen, ze dienen geen enkel nut op hun eigen bankrekening na en ze halen als klap op de vuurpijl het landelijke niveau ook nog eens naar beneden met die nietszeggende troep en hun ranzige snollen reclames. En een lol dat ze met die simpele meuk maken hebben. Ze lijken daar allemaal wel dementerend.

 29. Karel Verheijen

  De RTL baas mag in een RTL programma vertellen wat “men” vindt van zijn “nieuwe” vondst…..RAAR he, dat het zo entoesiast klinkt. John de Mol moest zijn familie weer aan het werk hebben, dus maar uit de vuilcontainers een programma gepakt waar de grote rechten net vanaf waren! Lekker goedkoop. Een heeeele ontzettend slechte kopie van het orgineel!! Maar ja, Linda is weer even uit de WW en een half uurtje is weer gevuld. Ala ordinaire zakkenvuller De Mol concept. BAH !

 30. JOOP

  @Coce jij?

  Ik las de jouwe ne de mijne en ja wat moet je er nog meer van zeggen?

 31. Anoniem

  Ik snap best dat er een behoefte is van programmamakers om succes programma’s uit Amerika na te spelen in Nederlands, maar dit is de meest slechte remake van een comdy uit Amerika ooit. NIet meer aan beginnen dus.

  Als je dan toch zo nodig moet, pak dan wat van het Britse eiland, want dat werkt doorgaans wel met “Wat schuift het?” als uitzondering want dat was een gigaflop.

  Deze serie is zo slecht door het spel en vooral door de verrotte uitspraak(dictie) van LaMol

 32. Suus

  Reactie op koffie: Reactie van een gefrustreerde Owen is die niet zo goed tegen kritiek kan ??

 33. Anoniem

  En dan zijn er weer die gefrusteerde figuren als Owen die meteen gaan steigeren als er eens een programma van hun heilige RTL negatief beoordeeld wordt. Want o neeee alleen SBS maakt bagger en is bageer :lol:

 34. Anoniem

  Deze serie is net als RTL zelf: Goedkoop en agjenebbeis

 35. Suus

  Reactie op koffie: O ja en vergeet vooral de puntjes niet tussen de letters van de obscene woordjes, anders wordt je reactie misschien wel tegengehouden; Held op sokken!

 36. Daan

  Ik moet altijd erg lachten om de dramatische reacties van veel bezoekers hier. Wat telt Nederland toch een hoop simpele zielen!!!!

 37. Daan

  lachten= lachen :-)

 38. JOOP

  @Daan

  Wat heb je gedaan Daan?

 39. Owen

  De enige gefrustreerde mensen zijn de haters die er niet tegen kunnen dat RTL4 weer een kijkcijferhit heeft.

 40. Suus

  Reactie op Owen: Kom dan bij kritiek terug met een goed onderbouwd weerwoord in plaats van onder allerlei aliassen kinderachtig te gaan schelden!

 41. GK

  Gekeken en volgende keer niet meer , was gewoon niet echt leuk.
  Kijkcijfers zullen volgende week beduidend lager zijn en dat weet Galjaard ook wel.
  RTL hypte dit programma als een idioot waardoor er veel ramptoeristen op afkwamen die volgende week gewoon weer bij SBS zitten

 42. Coke jij?

  Reactie op JOOP: Niets.

 43. Ad

  Kijk er nooit meer naar.
  Dom en slecht afkooksel van het origineel.

 44. Afhaalchinees

  Om toch iets positiefs te zeggen: ik vond het haar van Linda wel goed zitten. leuk kapsel. Iets anders positiefs was er niet.

 45. Suus

  Reactie op Afhaalchinees:
  Pruiken en hair extensions toch? heeft ze door al dat gerotzooi, om maar zo mooi mogelijk in beeld te zijn want uiterlijke schijn is waar het leven van Linda om draait, nog wel een eigen haar op haar geplastificeerde hoofd zitten?

 46. JOOP

  @Daisy Bell

  Ik ben er op uit weer een keer genoten te hebben na
  televisie kijken, ik heb plannen

 47. JWK

  En nu hopen dat de plannen voor een comedy met C. Boszhard, I. Moors en C. Janzen wel beter gaat uitpakken.

 48. Zonnetje

  Reactie op Anonymous:

  Jeetje, is me dat even schrikken zeg !!!!
  Komen hier echt 13 afleveringen van ?
  Ik hoop toch echt van niet hoor, en dit meen ik serieus !!

 49. Ik wil lachen!

  Het was om te janken! Door de week weer dat domme gedoe met SS.
  RTL en SBS het mag van mij allebei in de KLIKO!

 50. Zonnetje

  Reactie op Owen:

  Owen, ik denk dat jij een kindje bent van 7 of 8 jaar.
  Want je zet hier zulke verschrikkelijke domme reacties neer.
  Je kunt er beter mee stoppen, want dit schiet niet op.
  Ga maar lekker buiten voetballen, of zoiets.

 51. Daisy Bell

  Het is ook om te janken wat mensen van dat co gedoe vinden. Wat een kritiek krijgen ze weer. Maar het is dan ook eigenlijk ook hondsbrutaal ook om te denken dat je zo makkelijk aan eer, roem en geld kunt komen. Eens hebben mensen het door en dan heb je er al snel genoeg van. Brutaal vond ik zelf ook hoe die Sjonnie met het volgende showbagger programma aangekondigd werd. Maar dan op Veronica. Helaas voor de Mollen flopte dat genadeloos, dat trucje van omhoogdrukken van je familie lukt dus maar een keer weten we nu. Gelukkig maar want ook die Sjonnie kan, zoals de meeste mensen, niet echt wat.

 52. freek

  het was wat sneuig allemaal. Kan iemenad me uitleggen waarom het er allemaal zo goedkoop moet uitzien? De keuken is van de keukenkampioen en de koelkast van SMEG. Dan zal er toch echt geld over zijn om er wat fatsoenlijks van te maken of glijdt dat gelijk in de tas van Erland?? Ik ben blij dat we de publieken nog hebben

 53. Rik

  Zeg ‘ns AAA scoorde de eerste aflevering zelfs meer kijkers en kelderde daarna flink naar ongeveer 1 miljoen kijkers. Meer dan gehalveerd, dus. Zeg maar een beetje zoals het CDA.

 54. Stefan

  Reactie op freek: Alle Nederlandse comedy’s hebben toch een goedkoop uitziend decor? Of kan jij er één opnoemen die dat niet heeft? Bij de door jouw ó zo geliefde publieke omroep is dit precies hetzelfde. Neem het spaanse schaep als voorbeeld. Dat decor stelt ook niet veel voor.

 55. Heleen

  Reactie op Suus:
  Het is me al vaker opgevallen, maar nu kan ik de link definitief leggen. Als ik in het vervolg weer eens een nepreactie van mezelf tegenkom weet ik tenminste van wie die afkomstig is!

 56. Anoniem

  De moskee komt van links

 57. Siep

  Ik vond het vreselijk! Everybody loves Raymond is in de midden jaren 90 gestart. Willen we nu 15jaar later met het exact zelfde script zeggen dat het nog actueel is? Werkelijk….

  Die 2 miljoen zijn de teenieboppers die op v Koningsbrugge afkomen en hetzelfde onderbroekengehalte verwachtten als bij IHVH… Ik wil graag zien wat er over 3 weken van over is…

 58. Anoniem

  Het was echt verschrikkelijk! Slecht geacteerd, domme verhaallijnen(lees: gehaktballen), het decor zag er heel goedkoop uit en zo’n verschrikkelijke lachband eronder. Ik denk dat het veel kijkers gaat verliezen.

 59. Martijn

  Wat een jaloezie op deze zondag! Een score boven de 2 miljoen vraagt gewoon om een reactie van de programmadirecteur, niks mis mee! Weer prima geprogrammeerd door Erland Galjaard.
  Hierbij mijn felicitaties aan alle mensen die meegewerkt hebben aan het tot stand brengen van deze serie.

 60. Anoniem

  Reactie op Martijn: Hoe zo jaloezie. De felicitaties zijn zeker terecht als je met dit soort bagger zulke kijkcijfers weet te halen.

  Jaloezie is hier niet van toepassing, de mening van vele kijkers wel. Dag Martijn sterkte met je onkunde aangaande media

 61. Timo

  Ik heb het laat vannacht gezien, maar het was niet al te best. Tuurlijk moeten ze nog in hun rollen groeien maar de timing was op die moeder na ver te zoeken. Nog even de originele ELR S2 E15 gekeken een paar minuten en het was op een paar aanpassingen na exact gekopieerd. Niks mis mee, maar er zat al niet veel humor in de 1ste 5 min van de originele episode en die was er nu volledig uit. Naar het einde werd het wel wat beter, maar goed zou ik het niet willen noemen. Ik ga het volgende week wel opnieuw proberen omdat het niet een gigantisch trainwreck was voor mij en het dus wel een 2de kans verdiend.

 62. Maarten

  Ach al die negatieve berichten en iedereen kijkt volgende week weer…..das pas om te lachten!!!!!!

 63. Maarten

  lachten = lachen

 64. gorr

  Ik vond het leuk gemaakt. Leuk decor. Het is even een paar afleveringen wennen aan Linda en Jeroen denk ik. De ouders zijn hilarisch en goed gespeeld. Zo’n komedie heeft altijd een paar afleveringen nodig om eraan gewend te raken en dat gaat vast lukken..

  Wel jammer dat er geen live-publiek bij is, want dat had de spelers meer kunnen stimuleren.

  Ze hebben 26 afleverringen besteld. Dus na seizoen 1 met 13 aflveringen moeten ze toch nog even nagaan of ze niet toch publiek bij de afleveringen kunnen zetten.

 65. JaJa

  Volgens wie is dit ook alweer een rtl-site? Wat een lading zuur hier zeg. De haat, de intense haat die mensen hier uit hun toetsenbord knallen. Venijn is niet erg, kan er zelf soms ook wat van. Maar hopelijk wel met een kwinkslag of op zijn minst een argumentatie die ergens op slaat. Ik denk dat heel wat van de posters hier met trillende vingertjes van woede zitten te wachten tot ze weer op Erland in kunnen hakken. Want die heeft succes met zijn zender. En dat pikken we niet he…

 66. Heleen

  Geweldig al die zure reactie’s hier van onze PO-fanbois. :P

 67. Anoniem

  Ik ben blij dat ze deze Amerikaanse comedy hebben verkracht en niet een topper als ‘Seinfeld’, ‘Curb Your Enthusiasm’ of ‘How I Met Your Mother’. Van mij mogen ze de titel ook wel veranderen in ‘Niet iedereen is gek op Jack’.

 68. iemand

  in de volgende zogenaamde comedy speelt zijn schatje meer zeker, want als er wat te lachen valt hoort Wendy erbij nou nou nou nou….

 69. Jimmy

  Als ik het zo lees, dan vallen alle negatievelingen op deze site hopelijk volgende week af als kijkers van deze serie en dan komen er legio terug gekeerde vakantiegangers bij. Want de familie voorjaarsvakantie is voorbij!

  Kortom, ook volgende week, met een iets betere aflevering (qua lach momenten dan), scoort deze comedy toch rond de 1,5 miljoen en dat is, of je er nu wel of niet van houdt, gewoon goed te noemen, denk ik zo.

 70. Alsjemenou

  Ik vond het een goedkope versie van ‘Kees en Co’ en die linda de mol deed me opeens teveel denken aan het karakter van ‘Ellen’ uit ‘Vrienden voor het Leven’

 71. Owen

  Moet hij zn tak niet in Wendy hangen?

 72. Tante lien

  Wat doet Cherryl nou weer in een doorzonwoning? Is ze van haar zanger af? Geen gooise vrouw meer? Dat Kan echt niet hoor in twee series de semi-hoofdrol spelen. Was er niemand anders meer op stal bij Galjaard….Geen Wendy in ieder geval hoor als vervanger. Dat koppie kennen we nu ook wel.

 73. Anoniem

  Hetzelfde domme BBQ-publiek als bij Ik hou van Holland.

 74. Danny

  Ik keek ook, zal t noooooit meer doen, walgelijk slecht!!!

 75. Linda

  Reactie op Anonymous:

  Past wel prima bij RTL, met hun Harm-Jan de BBQ-man (Ik kom bij je eten) :)
  Inderdaad, een nietszeggende comedy, met als centale thema in de eerste afleveringen gehaktballen. Een flauwe grap op zich.

 76. Linda

  Ik bedoel: eerste aflevering, niet afleveringen. Althans…dat mag ik toch hopen.

 77. Timo

  Reactie op Linda: Een episode van een comedy kan om van alles draaien, zelfs als iets simpels als wie kan er beter koken. Het gaat om de executie in tekst, acteren en productie. En met de vertaling van de teksten was op zich niets mis, maar wel met het acteerwerk van vooral Linda en Jeroen. Allebei van nature leuke grappige mensen, maar dat is niet voldoende om je teksten komisch te laten overkomen. Dat miste heel erg voor mij. Er zaten wel een paar goede momenten in, maar overall was het niet goed genoeg. Maar zoals eerder gezegd, ik geef het zeker nog 2 episodes een kans voor ik m’n persoonlijke final oordeel vel. Al heb ik het origineel ook nooit leuk gevonden.

 78. Owen

  Reactie op Owen:

  En moet jij niet ff ondeje eigen naam je verzuurde onzin verkondigen?

 79. diana

  Ik vond het leuk en volgende week kijk ik weer ,jullie moeten het een kans geven en er is al niks op tv in het weekend en vooral niet zaterdag en zondag ook niet wie kijkt er nou in godsnaam naar de paffs dat is toch een niks aan en wie kiest tatjana? Who cares ik ieder geval niet ik geef het een kans en ik hou van holland komt ook snel terug

 80. Willim

  Slechte comedy, half uur over gehaktballen zeuren, ik kijk niet meer.

 81. Anoniem

  Reactie op Owen:

  HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol :lol: :lol: :lol:

 82. RTLwatcher

  Galjaard geloofd ook dat Wendy bij hem is vanwege de liefde.

 83. Whiskyfan

  Een echt Amerikaanse serie met prima humor en leuke acteurs. Je begint al te lachen als ‘Ray’ zijn mond open doet. Die stem maakt je al aan het glimlachen. En die broer die politieagent is! Hahaha Maar het is alles. De acteurs, hun kenmerken en de gehele sfeer.

  Dat is NIET in het Nederlands te vertalen, er zijn geen Nederlandse acteurs karaktervol / uniek genoeg voor. En Linda, tja… Ze kan goed zichzelf zijn en spelen. Ik vind Ik Hou van Holland een echt leuk programma, Gooische Vrouwen is schijnbaar ook niet slecht (ik kijk er niet naar, maar ik heb dat zo gehoord…), maar een komedie. Sorry Linda. Dat is niets voor jou. En Jeroen? MIsschien moet Jeroen eens leren af en toe ‘nee’ te zeggen. er is een beetje teveel overkill aan Jeroen op de Nederlandse TV/Radio/bioscoop.

  Ik denk dat het bij 1 seizoen blijft en dat de kijcijfers volgende week flink lager zullen zijn, misschien wel zullen instorten.

 84. kampie

  Reactie op Heleen:

  Net alsof alle negatieve replies op internet (Fok etc)
  uit die richting komen. Doos!

 85. Daan

  Wat een zure reacties hierboven en bij de andere Gek op Jack items. Comedie was best leuk en goed geacteerd. Alle 5 kunnen best redelijk goed in de buurt gaan komen van de originele cast. De verhaallijn was goed nagespeeld en aangepast aan de nederlandse situatie. Deze comedie kan wel eens een blijvertje worden.

 86. Heleen

  Reactie op kampie:
  Die “doos” zit reacties onder mijn naam te posten.
  Ik zou mezelf nooit in een PO of CO hokje plaatsen!

 87. ManmetdePijp

  De titel kan over twee weken worden: Jack op z’n (kijkcijfer)Bek :lol:

 88. ManmetdePijp

  Help, deze comedyserie is ruk

 89. ManmetdePijp

  Help, mijn kijkcijfers gaan dalen

 90. ManmetdePijp

  Help, Linda de Mol kan niet acteren

 91. diana

  Alle komedie van nederland zijn een kopie , behalve zeg eens aa alles gek op jack vind wel leuk zelfs de bedenker en ray ramon.zelf vinden het leuk dus jullie moeten niet zeuren friends is de beste sitecom aller tijden ik vind everbody loves raymond niet zo leuk gaat wel maar gek op jack vind ik leuker

 92. Anoniem

  Reactie op diana: Niet alle comedy van Nederland is een copie… alle comedies van RTL zijn kopieën…. Zeg ns AAA, Het Spaanse Schaep, Toen was geluk Heel Gewoon (op de eerste twee seizoenen na), Kinderen Geen Bezwaar, Oppassen zijn 100% Nederlands.
  Dat de bedenker van Everybody Loves Raymond de Nederlandse versie wel leuk vind is niet zo raar, die krijgen een smak geld voor een stapeltje oude scripts maar wie het origineel kent en nu dit ziet en béétje verstand van comedy heeft MOET toegeven dat het origineel 300x beter dan deze copy. Het komt absoluut niet geloofwaardig over en de kijkcijfers zullen dat aantonen als ze straks omlaag gaan

 93. Anoniem

  Reactie op RTLwatcher: haha ja terwijl heel Nederland weet dat je zo gemakkelijk aan TV programma’s kunt komen waar anders geen hond in gelooft… net zoals Linda het geluk heeft dat haar broertje groot aandeelhouder van RTL is en een productiebedrijf heeft zodat hij even de rechten van zo’n serie kan regelen en het op die zender kan pleuren

 94. Anoniem

  Reactie op Whiskyfan: 100% mee eens… de humor bij de originele serie zit voor een groot deel bij de acteurs zelf, zij MAKEN de karakter, zo’n ‘Robert’ is al hilarisch als hij nog niets heeft gezegd, zijn postuur, zijn mimiek als Raymond wéér zijn zin krijgt, dan lach je al en de grap moet nog komen

 95. diana

  Zeg eens aa is nederlands

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.