Tijl Beckand krijgt complimenten van John de Mol

Foto: RTLTijl Beckand heeft complimenten gekre- gen van John de Mol voor de wijze waar- op hij de RTL 4-show Holland’s Next Millionaire presenteert. Het programma, dat zondagavond van start ging met lage kijkcijfers, is een productie van De Mol. “John kwam binnen en zei: ‘In de 25 jaar dat ik dit doe, heb ik nog nooit iemand gezien, die het de eerste keer zo goed deed.’ Dat vond ik wel een compliment“, aldus Beckand bij Life 4 You. “John wil iemand altijd veel vertrouwen geven, maar dit kwam echt over.”

Beckand kon het niet geloven dat De Mol dit tegen hem zei. “Ik vond het nogal ongeloofwaardig. Ik zei tegen hem: ‘Is dat zo?’ Hij zei: ‘Ik zweer het.’

De show is bedoeld om de zondagavond van RTL 4 een nieuwe impuls te geven. “RTL wil weer even goed die zondag in de steigers zitten. Het is een vlaggenschip. Het is een waanzinnige show. Ik vond het zwaar om te doen, maar ik vind het heel erg leuk om je eigen programma te hebben. En dan ook nog zo’n groots programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen