RTL 8 soapzender van Nederland

Foto: RTLRTL 8 mag vanaf maandag zonder enige twijfel dé soapzender van Nederland genoemd worden. Naast As The World Turns, zijn vanaf nu nog twee soapseries te zien bij de zender: The Bold and the Beautiful om 18.40 uur en The Young and the Restless om 19.05 uur. The Bold en The Young moeten de kijkcijfers in de vooravond van RTL 8 omhoog krikken. De driedubbele aflevering van het metamorfoseprogramma Style by Jury scoorde tot vorige week een zeer magere 100.000 kijkers.

The Bold and the Beautiful gaat over de familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. In het veelbewogen leven van de Forresters draait alles om liefde, macht en fashion. In The Young and the Restless staan vijf families in de fictieve stad Genoa City centraal. Samen beleven ze goede, maar ook slechte tijden.

Tegelijkertijd met de start van The Bold en The Young, is RTL 8 maandag in een nieuw jasje gestoken. “RTL 8 krijgt langzaamaan steeds meer haar eigen identiteit en daar hoort een krachtige uitstraling bij“, zegt zenderbaas Remko van Westerloo. “Samen met onze twee nieuwste aanwinsten in de vooravond hebben we een mooie start van 2011.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen