Marc-Marie voelt zich afgezeken door Carlo Boszhard

Foto: 7L PhotographyMarc-Marie Huijbregts vindt het leuk dat Carlo Boszhard dankzij zijn imitatie van de cabaretier is uitgeroepen tot beste imitator van de eeuw, maar is minder blij met uitspraken die hij heeft gedaan. “Ik vind het heel goed en ik gun het hem. Wat ik wel stom vind, is dat hij mij in een interview een beetje af zit te zeiken. Dan zegt hij: ‘Ik vind het eigenlijk een heel stom typetje om te doen. Ik doe veel liever Wim van der Gijp, want die heeft meer lagen.’ Ja, ik heb ook meer lagen, maar die speelt hij niet!

Huijbregts vindt de persiflage die Boszhard doet, te eendimensionaal. “Hij doet alleen maar: ‘Ja, ja, op tv, op tv!’ En dan is hij klaar. Maar ik heb ook een andere laag.

Ik vind dat je wel een beetje aardig kan zijn tegen degene die je nadoet“, besluit Huijbregts.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen