Johnny de Mol werkt mee aan campagne UPC

Foto: FotofloorJohnny de Mol gaat reclame maken voor kabelbedrijf UPC. In een campagne voor de nieuwe Alles-in-1-Pakketten van UPC bezoekt hij mensen thuis om hen op ge- heel eigen wijze te interviewen om meer te weten te komen over hun bezigheden. “Het idee van de campagne sprak mij erg aan. Het sluit mooi aan bij wat ik voor mijn eigen programma’s doe: documentaires maken. Het voelt daarom heel natuurlijk om mee te werken aan deze campagne“, vertelt De Mol in Veronica Magazine.

De gesprekken die Veronica-presentator Johnny de Mol met de mensen voert, gaan over internet, telefonie en televisie, de producten die UPC verkoopt. “Ik vind het interessant om te zien hoe internet, televisie en telefonie de hobby’s van mensen nog makkelijker en veelzijdiger maken“, aldus De Mol.

De nieuwe campagne van UPC is vanaf begin februari te zien op televisie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen