Beau van Erven Dorens: ‘IJsdansshow is moetje’

Foto: SBSBeau van Erven Dorens ontkent niet dat zijn deelname aan het SBS-programma Sterren Dansen op het IJs een ‘moetje’ is. Volgens Van Erven Dorens zit er een kern van waarheid in. “Ik snap best dat mensen dat zeggen, want ik ben ook een tijd niet meer op de buis geweest“, vertelt de SBS-presentator op Q-music. “Natuurlijk moet ik werken voor mijn baas, want die betaalt mij. Dan is het logisch. Maar ik vind het ook gewoon leuk om dit te doen. Hier mogen ze me elke dag voor vragen.”

Van Erven Dorens vindt het duidelijk geen straf om op het ijs te staan. “De echt leuke programma’s liggen ook niet voor het oprapen. Ik hou ervan om dingen te leren, dus ik vind het leuk om nu dit te doen. Ik hoef me ook niet in te spannen in de presentatie of zo. Dat doen Nance en Gerard. Ik kan me gewoon een beetje aanstellen.

Hij had niet liever in de schoenen gestaan van Gerard Joling en Nance, die het programma presenteren. “Nee, dit is wel echt een programma van Gerard en Nance. Ik vind het ook gewoon leuk om iets nieuws te doen en te leren.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen