Sieneke heeft vertrouwen in 3JS op Songfestival

Foto: TROSSieneke Peeters denkt dat de TROS er goed aan heeft gedaan om de 3JS te selecteren als Songfestival-inzending in 2011. Sieneke, die vorig jaar strandde in de halve finale van het liedjesfestijn, denkt dat 3JS hoge ogen gaan gooien. “Ik heb het volste vertrouwen in dit Volendamse drietal. Ze maken mooie liedjes, dat moet internationaal ook aanslaan. Zeker de oosterburen zullen voor ze vallen. 3JS heeft volgens mij veel kans om te slagen op het festival“, zegt Sieneke in Privé.

Zelf heeft Songfestival Sieneke geen interesse meer om mee te doen. “Daar zijn we wel even klaar mee. Maar ik blijf het wel allemaal volgen. Ik ben vrijwel zeker bij de voorronden van het komende Songfestival in Düsseldorf, als 3JS moet aantreden.

Sieneke kijkt terug op een stormachtig 2010, waarin ze veel kritiek kreeg op haar Songfestival-liedje ‘Ik ben verliefd (Sha-la-li)’. “Alle rumoer eromheen was op het moment misschien niet fijn, maar achteraf gezien is het voor de start van mijn carrière toch niet slecht geweest. Iedere Nederlander weet nu wie Sieneke is.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen