‘Humberto Tan beste talkshowgast van 2010’

Foto: Nick van OrmondtHumberto Tan staat op de hoogste posi- tie in de top 60 ‘Beste Talkshowgasten van 2010’ van opinieblad HP/DeTijd. De RTL-presentator dankt de notering aan zijn optreden in de EO-talkshow Knevel & Van den Brink afgelopen 10 juni. In deze uitzending gaf hij zijn mening over de PVV. “Humberto bleek het partijprogram- ma van de PVV wél helemaal en goed gelezen te hebben. Heeft zijn verhaal en slaapt geen seconde in“, redeneert televisiekenner Bert van der Veer, die de lijst samenstelde.

Op de tweede plaats in de top 60 staat CDA-coryfee Henk Bleker, vanwege zijn ‘bondige en droge antwoorden’. De top drie wordt afgemaakt door cabaretier Dolf Jansen. “Dolf is nooit te beroerd om een grap vroegtijdig prijs te geven en heeft altijd nog wel wat deraillerends te melden.

Een aantal andere namen in de lijst zijn Neelie Kroes (7), Alexander Klöpping (10), Bram Moszkowicz (13), Jasper Schuringa (27), Arie Boomsma (36), Johan Derksen (46), Jan Marijnissen (51) en Sjuul Paradijs (60).

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen