RTL 5-sterren in feestelijke tv-show op oudejaarsavond

Foto: RTLDe RTL 5-familie komt samen op oudejaarsavond om in het tv-programma ‘De 15 van 2010’ terug te blikken op de opvallendste tv-gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Onder het genot van veel oliebollen en champagne bespreekt presentatrice Nikkie Plessen met haar RTL 5-collega’s Bridget Maasland, Dennis Weening, Eddy Zoëy en Rick Brandsteder onder meer de missers van 2010, de grootste ergernissen van het jaar en de meest besproken liefdeskoppels.

RTL 5 vindt het een mooi moment voor de tv-show. “Aan het eind van 2010 is het een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar waarin veel opmerkelijke, spraakmakende, vervelende maar ook grappige gebeurtenissen elkaar afwisselden“, zegt een woordvoerster.

De tv-presentatoren gaan niet alleen het countdownlijstje af. “Ook gaat Nikkie langs bij drie ‘gewone’ Nederlanders die iets bijzonders hebben meegemaakt dit jaar.”

De 15 van 2010 is tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen