Feestelijke tv-programmering op oudejaarsavond

Foto: Roy BeuskerDe laatste dag van 2010 is aangebroken en dat betekent dat de televisiezenders weer flink uitpakken met een feestelijke programmering. Amusement, cabaret en muziek zijn traditiegetrouw de best verte- genwoordigde genres op 31 december. Nederland 1 pakt uit met de alternatieve oudejaarsconference Gedoog, Hoop & Liefde, RTL 4 programmeert opnieuw een oudejaarsspecial van Ik Hou Van Holland en SBS 6 gaat het jaar uit met cabaretier Guido Weijers en het Staats- loterij Oudejaarsfeest.

Het is voor het eerst dat de VARA geen solo-oudejaarsconference programmeert op oudejaarsavond. Gedoog, Hoop & Liefde is gemaakt door een team van cabaretiers onder leiding van Erik van Muiswinkel. De uitzending begint om 21.50 uur. Ervoor is de auditie-aflevering van Op Zoek Naar Zorro te zien, erna – tot na twaalven – staat De TV Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk op het programma.

RTL 4 was vorig jaar de grote winnaar op oudejaarsavond. Ik Hou Van Holland werd toen door twee miljoen mensen bekeken. Ook dit jaar is Linda de Mol van de partij met haar tv-show. Vanaf 22.00 uur strijdt Jeroen van Koningsbrugge met teamleden Jan Kooijman, Frans Bauer en Leontine Borsato tegen het team van Irene Moors, die wordt bijgestaan door Epke Zonderland, Danny de Munk en Daphne Deckers.

Guido Weijers staat met zijn cabaretshow op het oudejaarsprogramma van SBS 6. De zender gaat 2011 in met het feestelijke Staatsloterij Oudejaarsfeest met Beau van Erven Dorens en Tooske Ragas.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen