Nieuwjaarsduik in zwembad Koffietijd-villa

Foto: TalpaLoretta Schrijver en Quinty Trustfull komen zaterdag met een extra aflevering van hun RTL 4-programma Koffietijd om het nieuwe jaar in te luiden. Op de eerste dag van 2011 geven zij kijkers de kans om een nieuwjaarsduik te nemen in het zwembad van de Koffietijd-villa in Eemnes. “Op 1 januari gaan we gewoon live Koffietijd doen ’s ochtends vroeg met wallen en een beetje brak. We gaan een nieuwjaarsduik organiseren. Gewoon bij Koffietijd, in ons verwarmde buiten- zwembad“, vertelt Quinty.

Volgens Quinty is het goed om een alternatieve nieuwjaarsduik te organiseren. “De nieuwjaarsduik dreigt in de soep te lopen door het koude weer. De kans op onderkoeling is heel groot voor mensen. Het is gewoon gevaarlijk. Toen dachten wij: dat kan toch niet. Wij hebben in ons zwembad geen last van de kou en de onderkoeling. Misschien ga ik ook duiken. Ik zal er over nadenken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen