Home Alone 4 best bekeken uitzending RTL 8 ooit

De Amerikaanse tv-film Home Alone 4 heeft RTL 8 een kijkcijferrecord bezorgd. De komediefilm wist dinsdag 844.000 kijkers te boeien en daarmee is het de best bekeken uitzending van RTL 8 sinds de start in 2007. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Ook in de doelgroep van RTL 8 leverde de uitzending van Home Alone 4 een record op. “In de doelgroep Vrouwen 20 tot 49 jaar behaalde Home Alone 4 de hoogste kijkdichtheid ooit: 6,5 procent“, zegt een woordvoerster van RTL.

De film Home Alone 4 is nooit in de bioscopen vertoond, maar beleefde zijn première in november 2002 op de Amerikaanse televisie. In Nederland was de film reeds drie keer eerder te zien op televisie, steeds bij RTL.

Dankzij het succes van Home Alone 4 was RTL 8 dinsdag op primetime de derde zender van Nederland. Alleen Nederland 1 en SBS 6 trokken gelijktijd meer kijkers, met respectievelijk Rieu op het Vrijthof (2 miljoen) en The Princess Diaries (870.000).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen