Jan Jaap van der Wal: ‘Patricia Paay vertoont divagedrag’

Foto: Leendert JansenJan Jaap van der Wal, panellid in het RTL 4-programma Dit Was Het Nieuws, vindt dat zijn RTL 4-collega Patricia Paay divagedrag vertoont. Volgens Van der Wal neemt Paay een heel team mee als ze ergens te gast is. “Ik kan slecht tegen het opgeklopte van sommige artiesten. Neem nou zo’n Patricia Paay, die neemt naar de opnames van De Wereld Draait Door twaalf mensen mee om haar met van alles en nog wat te assisteren. Volgens mij zijn dat er minstens negen te veel“, zegt hij.

Van der Wal vindt het overbodig. “Ik zat eens met Doutzen Kroes in de uitzending van Pauw & Witteman. Zij was samen met haar ouders en had verder één assistent meegebracht. Dat vind ik getuigen van zuiver met je vak bezig zijn.

Zelf is de cabaretier niet dol op aanschuiven in talkshows. “Ik houd mij bezig met mijn vak, met dat waar ik goed in ben en daaromheen wil ik geen ruis. Dat kost alleen maar energie“, besluit hij in Libelle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen