Wintereditie Oh Oh Cherso in voorjaar op RTL 5

Geplaatst op Thu 11 Nov 2010 om 15:49De RTL 5-kijkcijferhit Oh Oh Cherso krijgt in het voorjaar van 2011 een vervolg. De acht Hagenezen uit de tv-show gaan voor de nieuwe serie afleveringen niet meer naar het zonnige Chersonissos, maar op wintersportvakantie. Dat vertelt RTL 5- baas Remko van Westerloo donderdag aan Televizier. De opnamelocatie wordt vermoedelijk het Oostenrijkse Tirol en de titel Oh Oh Tirol. “Het is behoorlijk rond, we zijn er uit. Begin volgend jaar gaan we het opnemen en uitzenden“, zo laat Van Westerloo weten.

Van Westerloo is bijzonder trots op het succes van Oh Oh Cherso, dat wekenlang het best bekeken amusementsprogramma op donderdag was. “Je kan wel stellen dat ik zeer trots ben op dit programma. Ik had wel een idee dat het een succes zou worden, maar dat het zo groot zou worden had ik in mijn stoutste dromen niet durven dromen.


56 Reacties op “Wintereditie Oh Oh Cherso in voorjaar op RTL 5”


 1. B

  Dat meen je toch niet he? Pfff, hebben we er nou nog niet genoeg van?

 2. Mel

  Denk dat Oh Oh Triol gaat floppen… De kijkcijfers van Cherso liepen al achteruit, en de hype is er wel vanaf!

 3. Kaj

  Waarom niet met 8 andere Hagenezen? Dit gaat finaal floppen.

 4. Ervaren.

  Kijk eerste deel was leuk omdat de Hagenezen zelf ook niet wisten dat dit een groot succes zou worden.. Nu weten ze dat wel, en zullen ze zich meer gaan uitsloven..

  Vond de serie uit chersonissos erg leuk, maar deze serie zal ik denk ik niet gaan kijken. En vind het erg jammer dat RTL niet gewoon tijd en geld steekt in een nieuw programma. Ipv hetzelfde, hetzelfde, hetzelfde..

  Zucht…

 5. Wouter

  Alleen de 1e aflevering van Oh oh Cherso was leuk, daarna werd het alleen maar minder. Een anti-climax dus. En DAT is jammer!

 6. Anonymous

  Reactie op Kaj: Juist niet. Deze 8 mensen worden door jongeren als helden beschouwd, en als er 8 nieuwe komen vinden ze het juist niet leuk want dan worden hun helden verruild.
  Jij weet ook niet veel van.. alles. komt misschien omdat je pas 11 bent.

 7. ROOSJE

  AUB …dit is toch niet waar he.
  Ik ben zo blij dat dat vieze gedoe van de TV af is.
  Ik zit er beslist niet op te wachten dat ze in hun blote kont door de sneeuw aan het glijden zijn.

 8. M@rk-Bred@.

  Hoe kun je nu trots zijn op zo’n nietszeggend flut-programma met een stel nep-Hagenezen…?

 9. Chiel

  Deze week ook maar eens begonnen met kijken en snap de hype echt niet. Zo bijzonder is het allemaal niet :) Gewoon Summerbase van TMF met mensen uit de omgeving van Den Haag. Wel vermakelijke tv, dat wel :D

 10. Rein

  Gezellig, ik ga weer kijken :)

 11. kwikjealex

  Ach, het is super goedkoop om het te produceren, dus waarom niet nog een seizoen.?

 12. jan91

  Reactie op Kaj: Waarom niet 8 Amsterdammers, Rotterdammers of Utrechters, of bijv. Texelaars?

 13. Willem Docter

  zelfs al kijken er de helft heb je nog steeds een topsucces…

 14. Kaj

  Reactie op jan91: Dat maakt me eigenlijk niet uit. Het gaat me erom dat het weer dezelfde zijn en ik ben die nu onderhand zat.

 15. Anoniem

  Ja, als zou dit nog maar tussen de 700.000 en 900.000 kijkers trekken, dan nog is het een succes! (vooral voor een kleinere zender als rtl5)

  Ik kijk wel weer hoor! Ik wil wel zien hoe ze gaan skieen etc. :-D

 16. Danny van der Sluys

  Helemaal te gek natuurlijkk! Haagse bluf in de sneeuw. Ik kan geen genoeg krijgen van die gasten en floppen? ECHT NIET!

 17. Sven S

  Reactie op ROOSJE: Ach doosje toch, in tegenstelling tot jou, zit er 1 knop op je tv !

  Reactie op M@rk-Bred@.: Nee maar, bent u weer onder uw rots vandaan gekropen!

  Reactie op jan91: Volgend jaar !

 18. Kaj

  De reünie in de studio van Voetbal International volgens mij zag ik net.

 19. Owen

  Reactie op jan91:

  Hagenezuh zijn leuker daarom lekker direct en grof gebekt. Zou met Brabo’s of Limo’s of die boeren uit het Oosten echt niet gaan kijken!

 20. David

  Reactie op Owen: Nee Rotterdammers zijn ook niet direct en grof gebekt, of Amsterdammers……

 21. michel

  Reactie op B: Je reageerd alsof je dit nog niet had gehoord. Het is al meer dan een maand bekend.

 22. Anonymous

  Lawine erover.

 23. Anonymous

  Gewoon lawine erover.

 24. A.

  je gaat toch niet je kostbare tijd ‘s avonds verspillen door te kijken naar wat een stel mislukkelingen met hun tijd doen? ik snap dit echt niet hoor….zo zonde van je tijd, heb er nog nooit naar gekeken, trekt me totaal niet.

 25. daniel@

  Reactie op Owen:

  Hagenezen direkt en Brabo’s en Limburgers en boeren uit het oosten niet?
  Hagenezen zijn erg asso met hun taal gebruik.

  Geef mij maar een Brabanders / Limburger die zijn over het algemeen beleefder dan Den Haag.

 26. Margreetje

  Ik heb werkelijk nog nooit van ‘Brabo’ gehoord. Dat verzinnen jullie ook ter plekke hè?

 27. daniel@

  Reactie op Margreetje:

  Het woord ‘ Brabo’ wordt veel gebruikt door Omroep Brabant… Volgens mij is daardoor dat woord veel gebruikt.

 28. Anonymous

  Reactie op Chiel: En dat is dus juist het aantrekkelijke aan Oh Oh Cherso en Jersey Shore. Het gaat nergens over, behalve 8 mensen die niks anders “lijken” te doen dan zuipen, feesten en neuken. Iedereen vind het eigenlijk trash-tv, maar kijkt wel. Het verschil is alleen dat dit de eerste NLse hit is in dit genre, maar uit de US komt dit soort reality al jaren met The Hills, The Kardashians, Real World etc. Dit zoals ze dit in de US noemen een ‘guilty pleasure’.

 29. Timo

  Reactie op Chiel: En dat is dus juist het aantrekkelijke aan Oh Oh Cherso en Jersey Shore. Het gaat nergens over, behalve 8 mensen die niks anders “lijken” te doen dan zuipen, feesten en neuken. Iedereen vind het eigenlijk trash-tv, maar kijkt wel. Het verschil is alleen dat dit de eerste NLse hit is in dit genre, maar uit de US komt dit soort reality al jaren met The Hills, The Kardashians, Real World etc. Dit zoals ze dit in de US noemen een ‘guilty pleasure’.

 30. dennis

  LEUK!!

 31. Sonny

  Zapte er net even langs maar waar ging het weer over? Poep pies en sex lol.
  De co op zijn smalst. En wat zag die Bridget er trouwens weer snollig uit, geen gezicht dat haar.

 32. Anissa A.

  Reactie op Timo: ”Iedereen vindt het trash tv maar kijkt wel” ?? Kom op zeg, er zijn altijd nog veel en veeel meer mensen die niet kijken. Het zijn alleen die co boy’s en hun achterban die dit aantrekkelijk vinden. Van die domme ordinaire onderbroeken types. Verder vindt niemand dit leuk.

 33. 2.0

  ik heb krom gelegen van t lachen bridget die op het laatst nog eventjes gedeggert wordt whahahaa ik kan niet wachten tot oh oh tirol, mischien is t een beetje te ordinair allemaal maarjah het is tog lachen

 34. David

  Poep pies en sexlol, hahaha da’s echt lachen! Wat een trieste treurigheid. Je zou er depressief van worden. De co laat weer even zien waar ze echt in geinteresseerd zijn en dat is niet veel bijzonders dus. Wat een armoedig zooitje, beetje zielig vooral.

 35. trees

  Dat wordt waarschijnlijk Oh oh Gerlos!

 36. bibi

  leuk weer!

 37. David (2)

  Sjah, logisch dat ze dit doen; wel jammer. Zelfde effect als Big Brother 1. Dat was leuk omdat mensen zichzelf waren, en geen idee hadden of er überhaupt ook maar 1 kijker was. Dat er twee miljoen dagelijks keken, wisten ze niet.

  Dit is opgenomen met ‘maagdelijke’ figuren (qua tv-optreden dus); en dus was het leuk. Maar goed, grote kans dat deel 2 nog steeds rond de 700.000 kijkers zal trekken hoor, en dat is dan toch netjes. Bovendien hebben ze zoveel verdient aan deze eerste serie, dat een tweede serie wel te veroorloven is.

 38. Timo

  Reactie op Anissa A.: Wat is dat nou voor term “co-boys”? Zijn dat mensen die weinig tot geen programma’s op de NPO zenders kijken ofzo? Zo ja, wat is daar mis mee? Want ik kan me niet herinneren dat NPO programma’s verplichte koek zijn om als volwaardigd tv-kijkend persoon te owrden gezien. Zo nee, wat bedol je er dan wel mee.

  En verder is “Iedereen vind het eigenlijk trash-tv, maar kijkt wel.” natuurlijk niet zo bedoeld dat ook ieder tv-kijkend persoon in Nederland naar Oh Oh Cherso heeft gekeken. Ik bedoel hiermee dat veel mensen die het WEL kijken het eigenlijk niet vinden kunnen wat die 8 jongeren doen, maar het eigenlijk toch wel leuke vermaak vinden en dus toch blijven kijken elke week.

 39. Timo

  Reactie op David (2): Met goede casting had dat voorkomen kunnen worden dat de er fake mensen in de vervolgseries van BB Nederland zaten. En door het format fris te houden zoals in andere landen gebeurd, en dus ook al langer dan 10 seizoenen loopt en nog steeds succesvol is.

  Big Brother kan zo weer terug komen in Nederland met wat aanpassingen in het originele format, maar er is blijkbaar geen zender in Nederland die hier het geld voor wil uittrekken gezien de hoge kosten om het goed te doen.

 40. Jerrold

  Reactie op Anonymous:
  Als hij 11 is, zoals jij zegt, dan weet hij het dus juist wel, want tsja .. de jongere zien hun als helden zei je.

 41. David

  Reactie op David (2): Gelukkig maken de co boys zich flink druk om de onderbuik van Holland te voeden. Daar ontlenen ze hun bestaan aan en daar zijn ze groot mee geworden. Wat zouden ze anders uit moeten zenden? Ze hebben nergens anders verstand van en hiermee is Timo’s vraag ook gelijk beantwoord. Dat typeert nl. de echte co boy. Tuk op ranzigheid.

 42. Kaj

  Reactie op Jerrold: Ik begrijp sowieso niet waar hij het vandaan haalt dat ik 11 jaar ben.

 43. Kaj

  Reactie op Kaj: Reactie moest naar David

 44. Kaj

  Reactie op Kaj: Het was wel goed. Wat een klungel ben ik toch.

 45. Timo

  Reactie op David: Oftewel een complete inhoudloze term co-boys. Waarom moet er toch overal een label opgeplakt worden. Opnieuw, wat is er mis om naar programma’s van de commerciële zenders te kijken. Ja, het is niet altijd bedoeld om je hersenen te stimuleren om na te denken over wat je ziet en hoort. Maar, is alles bij de NPO dat dan wel. En andersom precies hetzelfde. Sorry hoor, maar als je echt zo anti-commerciëel bent. Waar is je petitie om commerciële programma’s als Wie is de Mol, Op Zoek Naar …, 1 Tegen 100 etc van de NPO zenders te houden?
  Mensen kijken wat ze leuk vinden of in de stemming voor zijn op dat moment. Wat boeit het nou op welke zender dat wordt uitgezonden of waar iemand overwegend naar kijkt. Als je het programma niets vind, dan kijk je niet. Daarom zijn er tegenwoordig tientallen zenders om uit te kiezen. En je kan een negatieve of positieve mening hebben over een programma, maar wat mij betreft kan je iemand nooit veroordelen of een label geven om wat een persoon wel of niet kijkt op tv en op welke zender dat is. Wat is het nut ook hiervan. Ik zie het al dat tv-kijkers straks te boek staan als een NPO-boy, een co-boy of een “overloper” (NPO+CO-boy). Echt te belachelijk voor woorden deze term.

  En sinds wanneer is commerciëel trouwens weer een vies woord geworden?

 46. Steven

  “En sinds wanneer is commerciëel trouwens weer een vies woord geworden?”

  Vooral voor de PO zou dit al helemaal geen vies woord moeten zijn, Timo, want van de door commerciëelen bij elkaar geharkte belastingcentjes worden
  die subsidieslurpende engerds van de PO toch maar mooi in leven gehouden. ;)

 47. Harrie

  Gisteren toch maar gekeken. Helaas hebben een aantal van die gasten een IQ die gelijk is aan hun schoenmaat. Vooral sterretje en matsoe matsoe hebben geen enkel nut. Sniper en die troela die lopen met ee betonblok voor hun kop. Denken dat ze wat zijn terwijl iedereen hun al hebben uitgekotst.
  Jokertje en Barbie doen maar wat mee om leuk over te komen.
  Elise en Kabouter schamen zich dat ze erbij zitten.
  Maar goed, volgend jaar heeft niemand het er meer over, net zoals al die andere figuren die eventjes op het podium mogen staan om daarna in de vergetelheid te worden geschopt.

 48. Danny van der Sluys

  Ik heb gister de reunie gezien, was wel vet lachen met andere Hagenesen Bridget en Dennis. Ik kijk onwijs uit naar de wintersport editie. Hoop wel dat Sterretje wat minder achterbaks wordt tegenover Sniper, Sterretje was echt wel vals gisteren, teveel met Gordon of Albert Verlinde omgegaan of zo?

 49. David

  Reactie op Steven:
  Het meest mis vind ik de manier hoe ze aan hun geld komen zonder er noemenswaardige kwaliteiten voor te leveren. Maar dat je dat zelf nog steeds niet door heb! Of niet door wil hebben, past of your job wellicht. Sinds het bestaan van de co is commercieël een vies woord Maar smaken verschillen en ga vooral door met waar je mee bezig bent. Zinvol…

 50. Lissa

  yeahhh dat word leuk!

 51. Timo

  Reactie op David:
  Quote:”Het meest mis vind ik de manier hoe ze aan hun geld komen zonder er noemenswaardige kwaliteiten voor te leveren. Maar dat je dat zelf nog steeds niet door heb! Of niet door wil hebben, past of your job wellicht.”

  Je weet dat de NPO ook commercials uitzend en daar honderden miljoenen euro’s per jaar mee verdiend wat een aanzienlijk deel van het jaarlijkse budget is.

  Quote: “Sinds het bestaan van de co is commercieël een vies woord”

  En weer een volledig niet onderbouwd argument.
  Commercie is een manier om je product aan een bredere of meer gefocuste doelgroep aan de man te brengen. En dus uiteindelijk geld mee te verdienen. Hier draait de wereld voor een groot gedeelte op. Ik zou kunnen begrijpen dat je misschien iemand bent die meer is van het verspreiden van het geld over de levende mensen op aarde, ipv een relatief kleine groep mensen/bedrijven er rijk van te laten worden. Dat zou je mening kunnen zijn, en daar is verder niks mis mee. Maar dat wil nog niet zeggen dat je andere mensen moet gaan lopen veroordelen of gaan labelen om iets wat hun verder niet boeit of belangrijk voor ze is.

  Quote: “Maar smaken verschillen en ga vooral door met waar je mee bezig bent. Zinvol…”

  Ik snap de haat jegens commerciële zenders/programma’s dan ook totaal niet en heb er nog geen 1 argument van je over gehoord waarom commerciële zenders/programma’s zo slecht zijn. Feit blijft namelijk dat niet iedereen van hetzelfde [soort] programma’s houd, daarom hebben we ook tientallen zenders tegenwoordig. Voor ieder wat wils. Wil je een zender of programma niet kijken, kijk je niet door je tv uit te zetten of op een andere zender te zetten. Ik wil dan ook nog graag argumenten horen van JOU horen waarom commerciële zenders/programma’s zo überslecht zijn.

 52. David

  Mijn ‘haat’ jegens commerciéle zenders is helemaal geen haat! Dat maak jij er maar van. Maar ze schreeuwen het wel zo uit dat ik gewoon lekker terug schreeuw. Dat ze bv. helemaal niet zo bijzonder zijn als ze ons willen laten geloven en hun gemakkelijk verdiende geld vaak over de ruggen van argeloze mensen verdienen die niet eens door hebben dat ze belazerd worden. En dan verkondigen ze met het grootste gemak dat de mensen belazerd willen worden! Dat zou inderdaad alleen al een reden kunnen zijn om die gehele co kliek te haten maar gelukkig zit haat niet in mij. Ik zie wel het verschil met wat de PO uitzend en waar die voor staat en wat de co is en waar die voor staan. Money, no matter how. Nogal een wezenlijk verschil lijkt mij maar ik snap dat je dat nooit toe zal geven. Ook al zo co. Ik vind ze zo gluiperig en de boel maar verdraaien, maar die mensen zijn er nu eenmaal ook. Maar waarom zou ik ze haten? Iedereen is uiteindelijk verantwoordelijk voor zijn eigen daden dus ze gaan hun gang maar! Het is mijn karma toch niet?? Lul dan ook niet zo dom. Lang niet iedereen is zuiver op de graad en gedbelusten al helemaal nooit! Dat zul je toch met me eens moeten zijn, hoewel een rechtge aarde co boy daar wel weer een louche leugenachtige draai aan kan geven en krom gaat lullen wat recht is. Typisch co. Als ze zelf vooral maar niet denken dat we ze geweldig vinden want wat zij doen kan iedereen. Je hoeft er alleen maar een erg losse moraal en amper fatsoen voor te hebben. Maar hopen dat ik dat mag zeggen zonder dat ze denken dat ik ze haat. Hou op man, met iemand haten heb ik in tijd en ruimte alleen mezelf maar mee en denk je nu echt dat zij mij zo gek zouden krijgen!! Hahaha nou dan ken je mij niet! Live en let live en anders niet.

 53. David

  Reactie op Timo: Het meest mis vind ik de manier hoe ze aan hun geld komen zonder er noemenswaardige prestaties voor te leveren. Maar dat je dat zelf nog steeds niet door hebt, of door wil hebben! Part of your job wellicht, Het NIET DOOR WILLEN HEBBEN. Dat er mensen bedonderd worden, dat iedereen als een pionnetje behandeld wordt, dat ze dus OVER DE RUGGEN VAN ANDEREN furore maken. Moet ik ze weer noemen? De leedvermaak shows, de reality’s, de paranormale kinderen, Derek Ogilvy, Char, en dacht je dat de mensen achterlijk waren en de co boys alleen bijdehand? Dat overdreven gehype van die Johnnie is in elk geval weggegooid geld geweest want de kijkcijfers waren slecht navenant die schreeuwerige campagne gekost heeft. Ik bedoel maar. Part of your job. SCHREEUWERIG CAMPAGNE VOEREN VOOR OPGEKLOPTE MEUK. Maar dat stijf ontkennen. Denk aan hoe die GK zo nodig op de buis moest blijven. Sick. Nu weer sarren met O Cherso. Dat ze die ordinaire troep zelf graag willen opnemen, monteren en zien prima, maar laat de rest van het land met rust zeg. Neem zelf je pilletje even in zou ik zeggen, maar zoiets zeg je alleen als je geen woorden meer hebt om je nog te verdedigen. Ik heb alles over de co nu wel gezegd dus mij zul je er niet meer over horen. Dit is mijn visie op de co televisie en die mag IK hier NET ZO GOED VERKONDIGEN en we gaan het zien hoe het daar afloopt.

 54. een kijker

  Als ze die sniper (neus zou een betere bijnaam kunnen zijn) en die little princess (miss piggy zou een betere bijnaam zijn) maar niet meenemen. Die moeten gewoon lekker gaan sparen voor hun babyuitzet. Saaiiiiiiiiiiiii, de rest doet tenminste normaal mee!

 55. Rambo

  leuke serie als je lachen wil(zelf vind ik het heel leuk)

  die mensen die lopen te zeuren erover zet de tv uit en ga boekie lezen!

  ps:altijd dat serieuze gedoe beetje lol ik je leven.

  gr Rambo

 56. Anonymous

  ik ook vette tv serie grappigge mensen bier en tieten jalalalaala !!! :)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.