Janice Dickinson live bij finale Benelux’ Next Top Model

Geplaatst op Thu 11 Nov 2010 om 17:05

De Amerikaanse catwalk-diva Janice Dickinson is maandag aanwezig bij de live-finale van Benelux’ Next Top Model in de Lichtfabriek in Haarlem. Als gastjury- lid zal ze de prestaties van de vier overgebleven kandidaten beoordelen. Dat heeft RTL 5 donderdag laten weten. Naast Dickinson zal er nog een inter- nationale ster te zien zijn in de finale. De finalisten brachten op locatie een bezoek aan Nigel Barker, jurylid van America’s Next Top Model. Hij voorzag het viertal van de nodige tips.

Tijdens de finale krijgen Alix, Marjolein, Melissa en Renée de laatste kans om hun kwaliteiten te bewijzen. “Zo moeten de meiden het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal extreme catwalk runs. Van extravagant tot niets verhullend, van gothic tot romantisch“, vertelt een woordvoerster.

Ook zal het viertal onder muzikale begeleiding van Xander de Buisonjé een show lopen. Daarnaast laat René Froger een optreden zien tijdens dit event en betreden de zes beste dansers uit So You Think You Can Dance voor even de catwalk.

Benelux’ Next Top Model is maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5.
15 Reacties op “Janice Dickinson live bij finale Benelux’ Next Top Model”


 1. Jeroen

  Waarom Xander de Buisonjé & René Froger ?

 2. Joost

  Reactie op Jeroen:
  Dat vroeg ik me ook af.. een optreden van Rene Froger schreeuwt nou niet echt high fashion…

 3. Sven S

  Reactie op Jeroen: Reactie op Joost: Waarom niet ?

 4. Jeroen

  Reactie op Sven S:

  Zo volks!

 5. Martijn

  Gordon wordt presentator van nieuwe spelshow Minute to win it!

 6. Anoniem

  Leuk! :-)

 7. Chris

  Reactie op Martijn:
  Past bij het programma denk ik.

 8. Anonymous

  p i j p s l e t

 9. Kaj

  Reactie op Martijn: Dan wordt het zeker een flop.

 10. Timo

  Reactie op Martijn: Gezien de opties die RTL heeft uit hun stal van mannelijke presentatoren, een niet geheel onverwachte keuze. Ik ben wel benieuwd waar RTL Minute To Win it in het schema gaat plaatsen. De voor de hand liggende keuze is zaterdag primetime, maar ik denk dat het beter past op de zondag als afwisseling met Miljoenenjacht. Wat zou betekenen dat het in Januari 2011 al op de buis moet, en in het begin van de lente voor een run van 6 episode MJ een korte break heeft om dan vervolgens eind April/Mei terugkomt voor de laatste paar episodes tot het einde tv-seizoen eind Mei.

  Owh, en aub niet weer de titel naar het Nederlands vertalen zoals bij The Moment of truth (Het Moment van de Waarheid), want Een Minuut Om (Het) Te Winnen klinkt echt voor geen meter.

 11. Martijn

  Reactie op Timo: Komt op de zaterdagavond vanaf 8 Januari

 12. Timo

  Reactie op Martijn: Gaat geen IKHV-kijkerscijferaantallen halen, dus ik denk een slechte zet. Is veel beter geschikt als counterprogramma tegenover de NED1 en SBS zondag programmering. Helemaal als de ‘Death Star’ Boer Zoekt Vrouw weer begint.

 13. noname

  Reactie op Timo: SWS is het Minute to win it, staat zelfs op de site, anders zou het toch al in het Nederlands zijn vertaald? A. lol :P

 14. bibi

  ik vind rene en xander er nou niet bepaald bijpassen! maar leuk dat janice er is en alix moet winnen trouwens

 15. Timo

  Reactie op noname: Ik zie het nu ook op de RTL site, en ze hebben alle spellen op de site gezet. En zoals verwacht is het gesponsord. En wie is in de prijzen gevallen: Delta Lloyd. Hopelijk gaan deze, als de show succesvol wordt, niet de stekker uit de show trekken na een korte duur van de show zoals de Lotto dit bij LWM heeft gedaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.