The Phone rinkelt nu ook in India

Geplaatst op vr 05 nov 2010 om 13:02Foto: William RuttenHet Nederlandse tv-format The Phone is verkocht aan India. De realityshow zal begin 2011 te zien zijn op de Indiase MTV. Dat heeft producent Park Lane, het bedrijf van Beau van Erven Dorens en Willem Brom, vrijdag laten weten. India is volgens Park Lane het vijftiende land waar The Phone rinkelt. Zo was de show ook in onder meer Australië, Brazilië en Rusland te zien. In de Verenigde Staten werd The Phone door zanger Justin Timberlake geproduceerd voor de Amerikaanse MTV.

De overeenkomst met MTV Networks India is gesloten door het agentschap Absolutely Independent. In Nederland was dit jaar het derde seizoen van The Phone te zien. De presentatie was in handen van RTL 5-gezicht Eddy Zoëy.


5 Reacties op “The Phone rinkelt nu ook in India”


 1. Steffan

  Ik denk niet dat THE phone nog terugkeert op de Nederlandse televisie.

 2. Anoniem

  Reactie op Steffan: zondagavond rtl4
  of op donderdag avond op rtl 5

 3. Casper H.

  Misschien is het een cultuurding, maar in Nederland sloeg het totaal niet aan, vreselijk suffe kandidaten ook vrijwel elke keer.

 4. Chiel

  Reactie op Casper H.: Alleen de eerste twee afleveringen, later waren de koppels ECHT goed. Vooral als het tegenpolen waren. Herhalen op de plek van Robinson!

 5. Anoniem

  Eindelijk eens goed nieuws voor Beau na alle gedoe van de laatste tijd!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.