Ron Brandsteder niet op promotietour voor omroep MAX

Foto: Rick NederstigtRon Brandsteder heeft geen zin om alle tv- en radioprogramma’s af te rennen om reclame te maken voor zijn nieuwe MAX- show Wie van de Drie. Hij heeft onder meer een uitnodiging van ‘Carlo & Irene: Life 4 You’ afgewezen. “Ron Brandsteder wil geen promotie doen“, zegt Life 4 You- presentatrice Irene Moors. “Hij denkt dat het programma vanzelf wel gaat lopen. Ik denk dat Ron gelijk heeft, maar we hadden het heel gezellig gevonden als hij had gekomen. Misschien lukt het nog eens een keer.”

Niet alleen Brandsteder, maar ook Marco Borsato heeft een uitnodiging van Life 4 You afgewezen. Hij heeft geen tijd. “‘Hij kan zeker niet dit jaar, want hij is veel te druk met de promotie van zijn nieuwe single’, was de reactie“, zegt Carlo Boszhard.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen