Holloway-reportage De Vries verliest van Eén tegen 100

Geplaatst op Mon 01 Nov 2010 om 10:06


De kijkcijfers van zondag 31 oktober 2010 (SKO)

Peter R. de Vries (SBS6, 21:30) – Peter R. de Vries wist zondag met het eerste deel van zijn tweeluik over Beth Holloway een publiek van 1.276.000 kijkers (madl: 19.5%) te boeien op SBS 6. Daarmee was de reportage het vijfde best bekeken programma van de avond. De Vries moest op hetzelfde uitzendmoment slechts één programma voor laten gaan, namelijk de spelshow Eén tegen 100 van Caroline Tensen, met wie hij al jaren overhoop ligt. Naar Eén tegen 100 keken 2 miljoen mensen.

De Vries en Tensen vochten een paar jaar geleden in de media een ruzie uit. Tensen was boos over het feit dat De Vries in zijn programma herhaaldelijk beelden liet zien van een feest van drugsdealer Henk ‘De Zwarte Cobra’ Rommy, waar Tensen werkte als spreekstalmeester. “Ik vind het een matennaaier“, zei de presentatrice. De Vries noemde haar daarop een ‘gangstersletje’.

Volgende week komt het tweede deel van De Vries’ tweeluik op tv. Hierin zal te zien zijn hoe Holloway een confrontatie met Joran van der Sloot aangaat. Van der Sloot wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van haar dochter Natalee.

Lotto’s Onvergetelijke Zondag (RTL4, 20:00) – Robert ten Brink heeft zondag voor het eerst de grens van 800.000 kijkers gepasseerd met Lotto’s Onvergetelijke Zondag op RTL 4. De zevende aflevering van het spelprogramma was goed voor 854.000 kijkers (madl: 11.5%). Ondanks dit kijkcijferrecord, scoort het programma nog steeds onder het zendergemiddelde van RTL 4 op zondag. Begin oktober bereikte de Lotto-show een kijkcijferdieptepunt. Toen keken er slechts 499.000 mensen naar het programma.

Penoza (KRO, Ned3, 20:31) – Penoza is afgelopen. Het slot van de Nederlandse misdaadserie met in de hoofdrol Monic Hendrickx werd zondag door 630.000 kijkers (madl: 8.4%) bekeken. Daarmee scoorde de finale-aflevering een fractie onder het gemiddeld aantal kijkers van de eerste zeven afleveringen. Hendrickx kijkt met plezier terug op de opnames. “Als je een klein rolletje hebt dan ben je geneigd om daar ook alles in te stoppen, maar je wilt ook graag verdieping geven en dat lukt niet. Bij een grote rol lukt dat veel beter“, vertelt de actrice.

Top 15
01. Studio Sport Eredivisie (Ned1) 2.835.000
02. Journaal 20:00 (Ned1) 2.602.000
03. Een tegen 100 (Ned1) 1.962.000
04. De Reünie (Ned1) 1.834.000
05. Peter R. de Vries (SBS6) 1.276.000

06. Hart van Nederland (SBS6) 1.144.000
07. Studio Voetbal (Ned1) 1.049.000
08. Half Acht Nieuws (RTL4) 982.000
09. Wegmisbruikers (SBS6) 981.000
10. Carlo & Irene Life 4 You (RTL4) 894.000

11. Studio Sport (Ned1) 854.000
12. Lotto’s Onvergetelijke Zondag (RTL4) 854.000
13. So You Think You Can Dance (RTL5) 808.000
14. Jan Smit De Zomer Voorbij (Ned3) 720.000
15. Journaal 12:00 (Ned1) 656.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. Ned1 / 27.0%
2. SBS6 / 12.8%
3. RTL4 / 12.3%
4. RTL5 / 8.7%
5. Ned3 / 6.3%

6. NET5 / 5.6%
7. Ned2 / 5.5%
8. Vero / 3.5%
9. RTL7 / 3.2%
10. RTL8 / 2.1%

11. Comedy / 0.8%
12. Discov / 0.8%
13. Nick / 0.7%
14. MTV / 0.6%
15. Eurosp / 0.6%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 38,8%
2. RTL Nederland 26,3%
3. SBS Groep 21,9%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. Publieke Omroep 38,8%
2. RTL Nederland 26,3%
3. SBS Groep 21,9%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


55 Reacties op “Holloway-reportage De Vries verliest van Eén tegen 100”


 1. Dennis

  Wat mij betreft een tegenvallende score voor Peter R. de Vries.

 2. elvis

  Wat heerlijk fijnzinnig dat MC hier weer een oude vete laat oplaaien tussen Tensen en De Vries. Nu maar hopen dat ze er op gaan reageren….

 3. Bart Wijnen

  O jee, ‘maar’ 1,3 miljoen voor Peter R. de Vries. Dat belooft een enorme promotiemachine in de aanloop naar de uitzending van a.s. zondag…

 4. Lex

  Peter R de Vries heeft dan ook niet veel bijzonders meer te melden.. die zaak Holloway komt me intussen mijn neus uit.
  Misschien kan hij zich beter fulltime gaan bezighouden met vreemdgaan…

 5. Anonymous

  JAAAAAAAAAA!!!!!! Ik ben echt blij, 1,3 MILJOEN kijkers voor Peter R. de Vries. Volgens week weer kijken. :D
  Jullie kenne zeuren wat je willen, maar ALLES boven de Miljioen is GOED!

 6. Smash

  Reactie op Anonymous:
  Iemand is z’n pilletjes vergeten te nemen vandaag.

 7. Anonymous

  Reactie op Smash: Lex? of wie?

 8. Jaja

  En volgende week Miljoenenjacht, dus nog minder tuurders voor Peter.

 9. Mark Nijmegen

  Ik vind het een goede score van Peter R de Vries ! niets mis mee… Overigens een goede aflevering.. al is er steeds minder nieuws te melden natuurlijk. Maar het was verbijsterend om te zien wat een eikel die Joran van der Sloot is.

  Overigens werd wel duidelijk dat de rapportage van Peter R de Vreis van een beduidend hoger nivo zijn dan die van John van den Heuvel. Dat was echt een slap aftreksel en niet goed gecheckt !! Peter R de vries is echt de beste op dit gebied, heeft geen last van concurrentie ! Peter rules !!!!

 10. Precies...

  Reactie op Lex:
  hahaha ja gelijk heb je, vieze vent is het

 11. Weg met die R.

  854.000 opeens voor Onvergetelijke Zondag, dat is toch best mooi.
  Wel een rare stijging opeens, waar komen die opeens vandaan?
  En die Peter R. moet maar eens ophouden met het uitmelken van Holloway.
  Hoe lang geleden is dat nu al…?

 12. Tweedan

  Ik denk dat Nederland langzamerhand moe wordt van de zaak Natalee. Tuurlijk, het is ernstig wat er gebeurd is maar SBS6 begint een van haar koeien flink droog te melken…

 13. Pieter

  Prachtige score, alleen die tekst van MC Peter R de Vries verliest van 1 tegen 100….te stom!

 14. Rob

  Zelf de zaak Holloway kan SBS niet meer redden, enkel een freakshow als Groeten uit haalt nog een beetje kijkers, HvN zit tegenwoordig ook vaker onder het miljoen dan erboven.
  Wanneer gaan ze nu eens inzien dat de tijd van SBS voorbij is.
  Hoogmoed komt voor de val zegt men wel eens maar dit (SBS) was echt een schoolvoorbeeld. Door gebrek aan concurrentie scoorde ze eens best goed, maar door hoogmoedswaanzin zijn ze finaal afgestraft.
  Wie ben Ik rekken tot een uur, Popstars uitsmeren over ruim een jaar, drie keer opzoek gaan naar een nieuwe Uri Geller…en dan te zwijgen van het schreeeuwige promotie maken. Films onderbreken voor een Jolige Joling die trots aankondigt dat iets nog drie dagen duurt.
  Dat is een keer leuk maar nu niet meer.
  Ik zeg…alles weg en totaal opnieuw beginnen. SBS6 wilde gewoon te graag een familiezender worden, maar daar is er al een van en een hele goede al zeg ik zelf.

 15. WimYogya

  Steeds vaker stoor ik me aan die rare quasisentatiekijkcijferkoppen: A verliest van B. Gaat het nou echt om de race? Heeft Mulisch gisteren gewonnen of verloren van Peter R? Appelen met peren vergelijken.
  Ik zie mogelijkheden voor veel meer publicaties: Boerenkool verliest van andijvie! Ibiza wint van Venetië! Blindedarmontsteking verliest van borstkanker!

 16. Anonymous

  Reactie op Weg met die R.: Dus als iets vijf jaar geleden gebeurd is, is het niet belangrijk meer? Beetje vreemde visie op importantie heb jij.

 17. Zo hoort t...

  Reactie op Rob:
  de SBS groep mist smoel.
  RTL groep is veel duidelijk geprofileerd
  RTL4 de familiezender
  RTL5 de jongerenzender
  RTL7 de mannenzender
  RTL8 de vrouwenzender

 18. @ post 14

  Niemand zal zeggen dat t niet BELANGRIJK is, enkel de nieuwswaarde daalt en dat zie je terug in de cijfers….het leeft niet meer, dom van de Vries om te denken dat HEEL NEDERLAND daar nu nog op zit te wachten.

 19. Anonymous

  god god hoe kan je joran uitmelken zeg. Peter, stort je weer eens op een andere zaak!

 20. Ronaldm

  Reactie op Anonymous:

  En waarom ben je er zo blij mee? Ik kijk altijd met interesse naar de kijkcijfers, maar volgens mij nemen sommige mensen het iets te serieus.

 21. B.K.

  Reactie op Mark Nijmegen: Alsof je de uitzending van gisterenavond nodig had om te constateren wat een eikel Joran van der Sloot is. Als je dat zelf nog niet gezien had, heb je de afgelopen vijf jaar onder een steen geleefd.

 22. mark

  In twee woorden: ONGELOOFLIJK SAAI. Die Peter R. reportage. Mensen lekker maken met Joran Beth confrontatie, alles lekker rekken en dan zeggen dat het volgende week verder gaat. Nou, jammer dan: nog minder kijkers wordt het door tv premiere van Mamma Mia!

  In lange tijd niet zo’n saaie nikszeggende tv gezien, die 1,5 uur pratende Beth Holloway, die dus net als Peter R. behoorlijk mediageil is, dat ze zo labiel is dat ze nog in de Joran afpers-truukjes trapt.

 23. Anoniem

  Reactie op Jaja:
  Miljoenenjacht begint pas over 2 weken!
  Volgende week eerst mamma mia op rtl4!

 24. Daan

  1.276.000 kijkers teveel. Ik vraag me echt af welke mensen er nog kijken naar deze uitgemolken en uitgekauwde reportages. Peter moet deze zaak eens loslaten want hij begint zo zijn geloofwaardigheid te verliezen.

 25. Anonymous

  Reactie op @ post 14: Als er over een oude zaak NIEUWE feiten bekend worden, kun je het dus niet wegzetten met de woorden “het is al 5 jaar geleden”.

  Reactie op mark: Lekker makkelijk lullen heb jij. Jij bent je dochter niet kwijtgeraakt. Jij tast niet in het duister wat er precies met haar is gebeurd. Jij wacht niet tot je haar overblijfselen de laatste rustplaats kunt geven. Je bewijst voor de zoveelste keer wat voor respectloze zak je bent.

 26. @ post 25

  Welke NIEUWE feiten waren dit dan?
  Enkel een treurende moeder, die net als Peter R. te mediageil is.
  Erg sneu voor die vrouw hoor, maar qua nieuwswaarde 0,0
  en mark heeft gewoon gelijk…het was saai..en het is teveel uitgerekt,had makkelijk in een afl gekund, volgende wee Mama Mia dus Peter kan wel inpakken.

 27. mark

  De mooiste Halloween film was toch wel Corpse Bride gisterenmiddag op Ned. 3. Stop motion horrormeesterwerkje van Tim Burton in de stijl van diens The Nightmare Before Christmas. Maar wat deed die film op Z@pp? Is dat niet te eng voor kids? Net 5 zond de film vorig jaar Kerst prime time uit, maar flopte tegenover de premiere van een Harry Potter-film. Zijn ze nu de rechten alweer kwijt of hebben ze ‘m doorverpatst aan de publieken?

 28. Sander

  Het is 1 november vandaag. Persberichtendag over de oktoberscores!!!

 29. mark

  Reactie op Anonymous: Do you know me? Do I know you?

 30. hmmmm

  Reactie op Sander: Op die van SBS6 kan je lang wachten, persbericht van sept moet nog komen…ach er valt toch niets te melden over SBS

 31. mark

  Reactie op Sander: We kunnen wel wat van SBS verwachten dit keer, sowieso over de spectaculair begonnen woensdag en de standvaste zondagavond. :P

 32. Anoniem

  hahaha! :lol:
  wat een f l o p dat masterchef!

 33. Anonymous

  Reactie op mark: Do I want to know you?

 34. Vanavond Popstars !!!

  Ik word zo moe van SBS6. Zij vinden zichzelf de beste, de grootste, de meest blablabla…dat moeten we dan ook dagelijks aanhoren bij elk programma via de voice-over. Alleen als puntje bij paaltje komt dan blijkt dat ze nergens mee scoren!!! Alle programma’s zijn ook vaak een slap aftreksel is van een bestaand programma.
  Het enige programma wat echt succes heeft is HvN, en eerlijk is eerlijk….dat concept is goed! Maar alle overige drama wat daarop uitgezonden wordt…..ongelofelijk. En als ze nu niet zoveel zouden roepen hoe goed ze wel zijn, dan zou het nog te verteren zijn, maar die zelfverheerlijking maakt het onuitstaanbaar wat mij betreft. Dus stiekem geniet ik nu van het feit dat “The Voice…” nu 2,7 miljoen kijkers trekt en SBS met (de beste, grootste, heel Nederland praat erover….) popstars zo’n 675.000! Daar sta je dan SBS6……hees van het schreeuwen en ingehaald door programma’s die minder schreeuwen maar gewoon doen!

 35. drama queen

  Niet zo moeilijk dat 1 tegen 100 zo goed scoort na een goed lead in. Wordt zelf wel een beetje moe van het afzetten van tv-programma’s in kreten als winnen en verliezen. Zo kun je van alles wel een strijd of oorlog maken.

  Het zijn 2 totaal verschillende programma’s, met een totaal verschillende doelgroep.

  Overigens.. 1 tegen 100 (RTL4)? Foutje..

 36. Persbericht SBS

  SBS kijkt met een tevreden gevoel terug op de kijkcijfers in de maand oktober. NET 5, SBS 6 en Veronica behaalden een gezamenlijk marktaandeel van 26,8 procent in de commerciële doelgroep 20 tot 49-jarigen. SBS 6 was van het drietal de best bekeken zender; NET 5 de minst bekeken. “Met name in het laatste deel van de maand zijn veel nieuwe programma’s met uitstekende cijfers van start gegaan wat veel goeds voor de komende tijd belooft“, vertelt een woordvoerder van SBS.

  Familiezender SBS 6 sloot de maand af met 12,7 procent marktaandeel. “Vooral Groeten uit de rimboe scoort gigantisch bij de familiezender met een uitzonderlijk hoog marktaandeel van 24,9 procent. Op dezelfde avond scoorde ook Paranormale kinderen boven verwachting, SBS6 is weer boven water“, aldus de zegsman.

 37. Sander

  Ik had wel verwacht dat de uitzending van Peter R. de Vries wel iets meer kijkers zou trekken omdat de eerste grote Joran uitzending toen 7 miljoen kijkers trok. Het scoort nu hetzelfde als een nieuwe aflevering van Red Mijn Vakantie.

 38. !#Michael#!

  Reactie op Anonymous:

  Deze zaak krijgt on evenredig veel aandacht in verhouding tot andere zaken van de zelfde ernst! De media heeft het op geklopt en blijft het uit wringen tot de laatste euro die deze ‘populaire’ zaak op kan brengen!
  Voor steeds meer mensen is deze zaak nu wel klaar, we weten het nu wel! Het is verschrikkelijk… En daar houd het ook wel mee op!

  Blij dat het steeds minder scoort, dan is het van zelf n keer klaar met Joran/Holloway gate!

 39. mark

  Kijkcijfers: RTL zeer tevreden: ‘Beste oktobermaand sinds 1999’
  maandag 1 november 2010

  Oktober 2010 is voor RTL Nederland een hele bijzondere maand geworden. Het gezamenlijke zenderaandeel van de vier zenders kwam uit op 37,4 procent (20 – 49 jaar), dat is een stijging van maarliefst 17 procent ten opzichte van oktober 2009. Hierdoor werd het de beste oktobermaand sinds 1997 en overall de beste maand sinds 1999.

  stuur dit artikel door

  discussieer mee
  in het forum
  RTL 4 kwam zelfs uit op de beste oktobermaand sinds 1996, toen er nog maar zeven grote landelijke zenders waren. Bij zowel RTL 4 als RTL 5 sneuvelden kijkcijferrecords in oktober.
  De stijgingen van RTL gingen ten koste van de concurrentie, de PO daalde naar 24,8 procent terwijl de SBS Groep op 23,2 procent uitkwam.

  RTL 4 heeft de beste oktobermaand van de afgelopen 14 jaar afgesloten. Het zenderaandeel in de doelgroep van de familiezender, Boodschappers 20 – 49 jaar, kwam uit op 22,3 procent, een groei van maar liefst 32 procent ten opzichte van oktober 2009.
  Het programma met de beste scores was ‘The voice of Holland’: 54,0 procent zenderaandeel en ruim 3 miljoen kijkers op 15 oktober. Daarmee is het tevens het best bekeken RTL 4-programma sinds de finale van ‘Idols’ in 2004.
  Maar nog meer programma’s vestigden kijkcijferrecords in deze bijzondere oktobermaand, zoals ‘Ushi & Loesie’ (46,0 procent en 2,7 miljoen kijkers), ‘Ik Hou Van Holland’ (42,8 procent en 2,7 miljoen kijkers), ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ (41,6 procent en 1,9 miljoen kijkers) en ‘Echt Waar?!’ (26,6 procent en 1,5 miljoen kijkers). ‘Benidorm Bastards’, ‘Uitsel Van Executie’ en ‘Dubbeltje Op Z’n Kant In Bedrijf’ sloten een succesvolle reeks af en ‘Herrie In De Keuken’ ging sterk van start met een zenderaandeel van 20,7 procent. In de de vooravond werden wederom hoge zenderaandelen behaald: ‘RTL Nieuws’ van 18 uur (26 procent), ‘Editie NL’ (29,5 procent), ‘RTL Boulevard’ (29,6 procent) en ‘RTL Nieuws’ van 19.30 uur (23,2 procent). In de late avond scoort Gordon Ramsay goed, met een zenderaandeel van 22,8 procent werd bijna een nieuw record bereikt.

  RTL 5 komt in oktober uit op een prachtig zenderaandeel van 11,4 procent in de doelgroep 20 – 34 jaar en komt daarmee 7 procent hoger uit dan in oktober 2009. De afgelopen maand werden bij de zender opnieuw meerdere records verbroken. Kijkcijferhit ‘Oh Oh Cherso’ bleef het in oktober erg goed doen en wist op 7 oktober maar liefst de helft van haar totale doelgroep te bereiken: 50,5 procent zenderaandeel in 20 – 34 jaar. De VIP-editie van ‘Expeditie Robinson’ steeg diezelfde dag naar een record van 40,1 procent (1,3 miljoen kijkers), waarmee het hoogste zenderaandeel ooit voor dit programma werd gehaald. Ook ‘So You Think You Can Dance’ verbrak een record met 24,2 procent zenderaandeel in de doelgroep en 1 miljoen kijkers op 24 oktober. ‘Benelux’ Next Topmodel’ haalde op 4 oktober de hoogste score tot nu toe met 22,2 procent zenderaandeel in 20 – 34 jaar. Het nieuwe programma van Bridget Maasland is goed ontvangen door de kijker. Met gemiddeld maar liefst 31,7 procent zenderaandeel is dit programma verreweg het best scorende format van Bridget bij RTL 5. ‘Topchef’ bereikte een piek met een zenderaandeel van 15,3 procent op 8 oktober.

  RTL 7 kwam in oktober uit op een zenderaandeel in de doelgroep Mannen 20 – 49 jaar van 6,2 procent. ‘Barend & Barend’ en ‘The Ultimate Fighter’ gingen met bovengemiddelde zenderaandelen van start in deze maand, met respectievelijk 9,6 en 10,9 procent. Ook ‘Voetbal International’ deed het weer prima (13,6 procent op 18 oktober) terwijl de best bekeken Europa League-wedstrijd, AZ – Dynamo Kiev, uitkwam op 14,6 procent en bijna een miljoen kijkers. Ook films scoorden in oktober goed bij de enige echte mannenzender van Nederland. ‘Die Hard 2’ trok ruim een half miljoen kijkers en bereikte daarmee een zenderaandeel van 14,6 procent. De humor van ‘Flodder 3’ en de klassiekers ‘Star Wars Episode 2 Attack Of The Clones’ en ‘Die Hard’ werden eveneens goed bekeken door de RTL 7-man.

  RTL 8 haalt een mooi zenderaandeel van 2,9 procent in de doelgroep Vrouwen 20 – 49 jaar. Dat is 9 procent hoger dan oktober vorig jaar (2,7 procent). De best bekeken film was ‘Erin Brockovich’, die maar liefst 8,0 procent zenderaandeel haalde in de core doelgroep. Ook deden de films ‘1408’ (7,0 procent zenderaandeel), ‘Astronaut’s Wife’ (5,7 procent), ‘Arthur And The Minimoys (5,5 procent) en ‘Tara Road’ (5,4 procent) het erg goed. Op 5 oktober haalde ‘As The World Turns’ een opvallend hoge score: 17 procent zenderaandeel. De nieuwe serie ‘Pillars Of The Earth’ ging op 10 oktober goed van start met een dubbele aflevering, die 5,0 en 7,4 procent zenderaandeel scoorde. ‘The Tudors’ bereikte op 31 oktober met 4,6 procent eveneens een mooi zenderaandeel.

 40. alice

  ik denk dat media courant een hekel aan sbs heeft,

 41. Danny van der Sluys

  Reactie op alice: Dat lijkt er vaak wel op ja.

  Maar feit blijft dat SBS afgelopen zondag RTL voorbij is gegaan m.b.t. kijkcijfers.

 42. alice

  rtl 4 heeft ook mindere tijden gehad, is het geen golfbeweging?
  Wat is het geleden dat er werd getwijfeld over gtst, en over het programma van Wendy over die wedding.

  Rtl zegt en doet dingen tijdens rtl boulevard wat niet objectief en eerlijk is.
  Ze gunt een andere mening geen kans.

  Ik ga voor de andere zenders, en de dip van rtl komt vanzelf, eens kijken of Albert dan zo objectief en eerlijk is, maar ja dat zijn eigenschappen die kent hij niet!!!!!!!!!!!

 43. Anonymous

  Reactie op Ronaldm: Ag ja, iedereen vind het tog leuk als anderen ook iets leuk vinden wat jij leuk vindt? Ik ben gewoon supperblij hiermee!!!

 44. Anonymous

  Reactie op Vanavond Popstars !!!: Nou, volgens Maurice Wijnen heeft The Voice z’n vele kijkers enkel te danken aan het feit dat RTL zoveel tamtam maakt, en SBS niet. :lol:

  En volgens Henkjan Smits is het niveau van Popstars en The Voice gelijk. :lol: :lol:

 45. Anonymous

  Ik begin steeds meer een hekel te krijgen aan Peter R. de Vries. Prima dat hij misdadigers ontmaskert, maar als mens kan ik hem niet uitstaan. Walgelijke vent.

 46. kwikjealex

  Reactie op Anonymous:
  We weten allemaal dat Henk-Jan gewoon niet goed bij zijn achterbakse koppie is.

  Maar het is toch stom, dan stopt de reeks afleveringen van Lotto’s Onvergetelijke Zondag, en dan springen nu die kijkers omhoog.
  En ik denk dat het komt omdat een hoop SBS kijkers toch even naar RTL zijn gaan kijken.
  Ach, helaas zien we deze show (tenzij de sponsoring door gaat) nooit meer terug.
  Best jammer, want het was heerlijk om naar te kijken, lekker vrolijk en kleurrijk, dat is wel beter dan dat zwarte/donkerblauwe van andere grote shows.

 47. Moppie

  Ik heb alleen de laatste 3 minuten gezien van de Vries.
  Toen begon Hart van Nederland.,,,GELUKKIG…
  Ik ben het kotsbeu, dat gezeur over Natalee,.
  Het is heel erg wat er gebeurd is, maar om er nou over bezig te blijven.
  Volgende week Linda de Mol, …Miljoenenjacht.
  dan zal zelfs de helft minder mensen naar de Vries kijken….

 48. Sonny

  De arrogantie van die de Vries, ponteficaal in beeld met zijn slepende zeurende stem weer eens benadrukken wat een wrede streken Joran wel niet geleverd heeft. De rechtspraak in Aruba was gesloten, maar hij en Beth wilden maar in beeld blijven, meer is het niet. Het heeft er alle schijn van dat drugs en alcohol het paar fataal geworden is. En dat ze daar geen reclame over mogen maken. Natalee is de hoek om en Joran zit met de gebakken peren. Waarom mag de Vries zo door blijven hakken? Joran was nog een kind toen de Vries zijn psychische terreur startte en het gaat gewoon onverminderd door. Dit zou toch verboden moeten zijn? Ik kan geen geval bedenken waar het zo uit de klauwen loopt als die Joran gate, door Peter. Het wordt steeds erger als de Vries zijn gang mag blijven gaan. Gelukkig dalen de kijkcijfers,. Nu weten we het wel wat de Vries er van vindt. Opzouten!

 49. Tensen fan

  Een Tegen 100 is dit seizoen boven zichzelf uitgestegen. Waar vorige seizoenen het kijkcijferaantal meestal rond de 1,5 miljoen lag, werden dit seizoen dikwijls rond de 2 miljoen kijkers bereikt. Dat belooft wat voor het volgende seizoen. Caroline Tensen is populairder dan ooit tevoren!

 50. Marcootjooo

  Reactie op Anonymous:

  Haha,zie hier het schoolvoorbeeld van de SBS 6 fan en kijker.”ag” “tog” en “supperblij”
  In 1 zin 3 taalfouten!
  Om te gieren dit toch?!!!!!

 51. Simon

  Reactie op Marcootjooo: Heb jouw reactie maar even geredigeerd. Er zitten namelijk heel wat grammaticale fouten in. Zo beginnen we een zin met een hoofdletter, plaatsen we na de komma en de punt een spatie, zetten we een punt achter een zin, et cetera. Ik kom op elf fouten. Da’s helemaal om te gieren, toch?

  “Haha, zie hier het schoolvoorbeeld van de SBS 6-fan en -kijker. “Ag”, “tog” en “supperblij”. In één zin drie taalfouten! Dit is om te gieren, toch?”

 52. )Robert(

  POPSTARS 673.000
  Heel Nederland is in de ban van Popstars!!

 53. )Robert(

  Dag Top 25
  1 november 2010
  pos titel abs 6
  1 SPOORLOOS 2.454.000
  2 RADAR 2.133.000
  3 JOURNAAL 20 UUR 1.898.000
  4 FAMILIE DINER 1.683.000
  5 HALF ACHT NIEUWS 1.377.000
  6 GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN 1.377.000
  7 EENVANDAAG 1.260.000
  8 JOURNAAL 18 UUR 1.253.000
  9 INGANG OOST 1.190.000
  10 RTL BOULEVARD 1.188.000
  11 HART VAN NEDERLAND 1.094.000
  12 WERELD DRAAIT DOOR 1.078.000
  13 LINGO 1.003.000
  14 PAUW & WITTEMAN 997.000
  15 CRIME SCENE INVESTIGATION 987.000
  16 EDITIE NL 969.000
  17 BONES 836.000
  18 SHOWNIEUWS 762.000
  19 NIEUWSUUR 729.000
  20 POPSTARS 673.000
  21 SHOWNIEUWS VROEGE EDITIE 668.000
  22 HART VAN NEDERLAND VROEGE EDITIE 627.000
  23 JOURNAAL LAAT 614.000
  24 BENELUX’ NEXT TOP MODEL 612.000
  25 WORLD IS NOT ENOUGH 520.000

 54. thijn

  Het was een top 25 dus vandaar dat het minder scoorde ;).

 55. mark

  Reactie op Sonny: Peter R. is een volhoudertje, zie de 45 uitzendingen over Puttense Moordzaak. Hoeveel Joran afleveringen zijn er nu al geweest? Ik denk dat ie over 10 jaar nog bezig is. Obsessie dus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.