Ouders So You Think-danser in tranen om homoseksualiteit

De ouders van So You Think You Can Dance-kandidaat Stefano barstten zondag in tranen uit toen hen in een inleidend filmpje werd gevraagd naar de homoseksualiteit van hun dansende zoon. Stefano betrad vorige week het podium met op zijn shirt de tekst ‘I’m gay, so what!’. “Je kunt die kinderen toch niet veranderen. We zijn overal geweest. Psychiater, psycholoog. Dat helpt niet. En ik raad iedere ouder aan die zo’n kind  heeft: aanvaard het“, zei zijn vader Louis in de uitzending.

Inmiddels heeft Louis de homoseksualiteit van zijn zoon geaccepteerd. “Want je maakt het je kinderen moeilijk en je maakt je eigen leven heel ongelukkig. Ik had het er heel moeilijk mee, maar nu heb ik het aanvaard. Het doet mij heel veel pijn van binnen omdat ik daar altijd tegen ben geweest. En kijk toch eens wat hij nu laat zien. Ik ben heel trots.

So You Think You Can Dance is elke zondag te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen