Anita Witzier terug met De Leukste Jaren

Geplaatst op vr 05 nov 2010 om 11:04

Foto: KROAnita Witzier keert ter ere van het 85-jarig jubileum van de KRO eenmalig terug met haar muzikale spelshow De Leukste Jaren. De uitzending van ‘KRO 85: De Leukste Jaren’ is op zondag 21 november op Nederland 1. Dat heeft de KRO bekendgemaakt. In deze feestelijke aflevering worden twee teams van KRO- presentatoren getest op hun kennis over de KRO. Ajouad El Miloudi, Rob Kamphues en Yvon Jaspers nemen het op tegen Arie Boomsma, Frits Spits en Sofie van den Enk.

De uitzending zal worden bijgewoond door veel KRO-collega’s en oude bekenden. “Een van de speciale gasten is Hennie Huisman, die in de jaren 80 met de Soundmixshow een miljoen kijkers aan de telefoon kreeg, waardoor het Nederlandse telefoonnetwerk plat lag. Met de Soundmixshow was de KRO een pionier: het was de eerste van de grote talentenshows die momenteel zo populair zijn“, aldus de KRO.

Ook Aad van den Heuvel en Maartje van Weegen zullen te gast zijn.

De Leukste Jaren was in januari al vier keer te zien als vervanger voor de tv-show van Paul de Leeuw, die op wintervakantie was. Het programma van Witzier was een succes met wekelijks rond de 1,5 miljoen kijkers.
12 Reacties op “Anita Witzier terug met De Leukste Jaren”


 1. !#Michael#!

  Qua kijkcijfers een succes… ik vond het maar een kil saai programma… en mosterd na de maaltijd, Ik hou van Holland zet een veel betere show neer in het genre!

 2. Steven

  Nee, doe ons dit niet aan, deze armetierige, oubollige IHVH kloon met die zure Witzier. Maar wacht ff, ik hoef natuurlijk niet te kijken, is me dat ff een opluchting. ;)

 3. Paul

  Dit programma heeft totaal geen toegevoegde waarde. Er bestaan al vele varianten van. Format lijkt me beter geschikt voor de radio.

 4. Anoniem

  Terug?????

  T was een enorme FLOP.
  Wat een armoede bij Ned1…

 5. Bas v.d Kimme

  Weet eigenlijk iemand of er weer een nieuwe stapel van 10 voor taal gaat komen ?, de laatste uitzending was op 12 September 2009 en normaal gesproken zit er nooit langer dan een jaar tussen…..

 6. kwikjealex

  De enige reden van de kijkcijfers toen was omdat er echt niks anders op tv was, overal herhalingen en zo, dit wordt een flop.

 7. michel

  Ben geen liefhebber van deze show maar, hou steeds over de Ik Hou van Holland kloon. Mag ik er dan even op wijzen dat Ik hou van Holland een kloon is van het Kro programma Het Gevoel van…… en tevens allerlei spelletjes uit andere spelshows bevat uit de jaren 70, 80 en 90. Met als toevoeging vorig seizoen meneer Ping wat gewoon het onderdeel Mama Dikheb uit Stenders Leedvermaak van 3FM en de gelijknamige Talpa/RTL5 show.

  Het gevoel van…. is bovendien weer een kopie van Het Belgische programma Het Swingpaleis. Ook hier 2 seizoen op RTl4 geweest.

 8. !#Michael#!

  Reactie op michel:

  Ga je nu echt beweren dat je niet geloofd dat de KRO met deze show is gekomen in na volging van het doorslaand succes van Ik Hou van Holland?

  Het gevoel van… was nooit uitgezonden als Ik Hou van Holland niet zo’n hit was, op n makkelijk tijdslot Zaterdagavond Ned1 2020u na het journaal, wanneer Ik Hou van Holland net gestopt is? Obvious toch?

  Ondanks dat dit genre zo oud als televisie zelf is, is de KRO hierop wel geïnspireerd door Ik Hou van Holland!! Zelfs Witzier is een kloon van Linda… Ze is toch de Linda de Mol van de KRO???

  En t was nog niet eens leuk ook niet!! Het gevoel van … Slap en snel in elkaar geflanst, uitkomst een sfeerloze Ik Hou van Holland wannabe :lol:

 9. michel

  Reactie op !#Michael#!: Dat beweer ik toch niet. Het is erg genoeg van de KRO om met De Leukste jaren te komen. Ik geef alleen maar aan dat daarnaast Ik Hou van Holland ook niet geheel nieuw is. Sommige mensen mogen van mij wel wat meer hun mening onderbouwen.

 10. michel

  Reactie op !#Michael#!: Btw jij onderbouwd je mening heel goed. Je bedoeld in je stuk alleen De Leukste jaren denk ik? Want Het Gevoel van bestond wel eerder.

 11. bert (camera)

  ik was gisteren bij de tv opname, het leukste moment? Henny Huisman en zijn soundmixers, klasse, die man komt terug bij de kro, wat ik je brom, de directeur stond de hele avond al naast hem!

 12. miranda

  Hoe heet de plaat/groep die op TV te horen is om “De Leukste Jaren” aan te prijzen…het was nog net op TV tussen kunst en kitsch in en a touch of frost

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.