Anita Witzier blij met terugkeer De Leukste Jaren

Geplaatst op Sun 21 Nov 2010 om 11:26

Anita Witzier vindt het erg leuk dat ze zondagavond voor het 85-jarig jubileum van de KRO nog eenmaal de tv-show De Leukste Jaren mag presenteren. Tot nu toe bleef het bij de vier afleveringen in januari en februari. “Ik vind dat soort grote studioshows te gek om te doen. Het heeft een compleet andere energie dan Memories en BlootGewoon. Je bent bij zo’n studioshow veel meer de spil. Het moet op dat moment gebeuren, tjak, tjak, tjak, heel spannend“, vertelt Witzier in Mikro Gids.

Witzier omschrijft De Leukste Jaren als ‘vrolijk en pretentieloos amusement’. “Het is leuk en het kan geen kwaad. Maar om nou te zeggen: dit is een typisch KRO-programma. Tja, dan moet ik er wel een ingewikkelde draai aan geven en dan klopt het misschien een beetje.

In de speciale aflevering van De Leukste Jaren strijden twee teams van KRO-presentatoren zondag tegen elkaar met vragen en spellen over hun kennis van de KRO. De uitzending begint om 20.20 uur op Nederland 1.
15 Reacties op “Anita Witzier blij met terugkeer De Leukste Jaren”


 1. Peter

  Hoe waren de kijkcijfers in die vier afleveringen eigenlijk?

 2. Geenstijl

  Dit was tohch die ihvh kopie?

 3. Lies

  Reactie op Geenstijl: Ja leuk he, mensen die zich als een uitgelaten kleuters gaan gedragen als de camera op hen inzoomt. Humor!

 4. Ronaldm

  Echt een afschuwelijk programma, nog erger dan IHVH

 5. Geenstijl

  Reactie op Lies:
  Voor 2,4 miljoen kijkers wel dus, overigens als je droogkloot van koningsbrugge niet grappig vindt, dan heb je geen humor.

 6. Flippo

  Zal wel goed scoren vanavond na het 20:00 uur Journaal, maar wat een slecht programma. En inderdaad NIET typisch KRO, ook niet typisch PO. Dit is nu juist wat de PO niet zou moeten maken, dom om dat dan gewoon te blijven doen.

 7. Ronaldm

  Reactie op Geenstijl:

  Z’n typetjes van Draadstaal vond ik wel geinig, maar het is onzin dat iedereen IHVH maar leuk moet vinden.

  Ik hou niet van dat domme gehinnik constant van o.a. Linda de Mol

 8. kwikjealex

  Slecht programma, de enige reden dat dit goed scoort omdat het tot nu toe altijd perfect ingepland is, weinig groten concurrenten er tegenover en altijd voor of na grote publiekstrekkers. Als het gewoon tussen normaal scorende programma’s zou zitten flopte dit.

 9. Drs S. van Gerven

  Ik dacht dat het redelijk geflopt was voor een programma op Ned 1 in dat tijdslot destijds. Ik dacht dat de laatste aflevering slechts 990.000 kijkers had. Maar ik kan me vergissen.

 10. Drs S. van Gerven

  Ik vergiste me:

  De leukste jaren scoorde
  1.472.000 en 1.260.000 en 1.426.000 en als laatste 1.195.000.
  Het verloor daarbij wel twee keer van My name is Michael.

 11. Mike

  Reactie op Geenstijl: Goh laat ik nu denken dat het precies andersom was.

 12. kwikjealex

  Reactie op Mike:
  Hoezo, dit kwam toch pas na IHVH

 13. Singing Bee

  Nou, ik heb het net gezien en het was toch weer net een iets hoger niveau dan IHVH.
  Maarja, je moet er van houden

 14. Insider

  ,,,en Anita, vergeet er niet bij te zeggen dat je man in de tv-directie van de KRO zit, dus ‘mag presenteren’ klinkt wel erg nederig, t is gewoon thuis bekokstooft, blonde muts!

 15. mark

  DLJ is weer een vervolg op Het Gevoel Van… wat 20 jaar geleden al op KRO liep, ver vóór die copycat zooi van IHVH.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.