Zenderstem na acht jaar weg bij NET 5

Foto: SBSBerend Dubbe stopt na acht jaar als de zenderstem van NET 5. Het tv-station van de SBS-groep introduceert volgende week een nieuwe vormgeving en neemt afscheid van de huidige ‘station voice’. Dat heeft een woordvoerster van NET 5 vrijdag laten weten. Volgens NET 5 is het tijd voor een vernieuwde ‘look and feel’. “NET 5 is de afgelopen tijd een nieuwe richting ingeslagen, met bijvoorbeeld meer reality-tv. Daar hoort een nieuwe vormgeving en zenderstem bij“, zo laat de zegsvrouw weten.

Dubbe had vrijdag zijn laatste werkdag. Hij beaamt dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. “Zeker. Het is natuurlijk jammer na een periode van acht jaar, maar ze beginnen met een nieuwe vormgeving. Daar hoort ook een nieuwe stem bij.

De afgelopen jaren sprak Dubbe duizenden promo’s in voor NET 5. De bekende tv-stem van Dubbe is online terug te horen via YouTube.

Maandag maakt NET 5 bekend wie de nieuwe zenderstem wordt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen