SBS 6 opnieuw met combinatie Castle en The Mentalist

SBS 6 gaat de series Castle en The Mentalist toch weer samen uitzenden op donderdagavond. Vanaf 11 november zijn nieuwe afleveringen te zien. Dat heeft SBS 6 vrijdag laten weten. Castle en The Mentalist waren al eerder samen te zien op donderdagavond, maar in maart kwam daar een einde aan toen Castle van de buis werd gehaald. Volgens SBS werkte de combinatie niet. “We denken met de combinatie van The Mentalist en House meer kijkers te trekken“, zei een woordvoerder toen.

SBS heeft er alle vertrouwen in dat Castle en The Mentalist nu wel gaan scoren. “Naar het tweede seizoen van The Mentalist keken in ons land gemiddeld 889.000 kijkers en dit leverde een gemiddeld marktaandeel op van 16,0 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar. Castle werd in het eerste seizoen door gemiddeld 825.000 kijkers bekeken en had daarmee in de doelgroep 20-49 jaar een gemiddeld marktaandeel van 15,5 procent“, zegt een woordvoerster.

The Mentalist gaat van start met het derde seizoen, dat pas eind september van start ging in Amerika. Castle gaat verder met nieuwe afleveringen van het tweede seizoen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen