Albert Verlinde: ‘Zeker nog twee jaar bij RTL Boulevard’

Foto: Studio KastermansAlbert Verlinde denkt er niet aan om te stoppen met RTL Boulevard. Hij wil naar eigen zeggen nog zeker twee of drie jaar door. “Ik blijf omdat ik mijn werk zo leuk vind. Ik heb een fijn team om me heen. Het gebeurt nooit dat ik ’s morgens de auto instap en mezelf erop betrap dat ik geen zin heb om naar de redactie in Hilversum te gaan. Natuurlijk komt er op een dag een eind aan mijn werk bij RTL Boulevard, maar de komende twee, drie jaar blijf ik sowieso“, zegt de showbizzkenner.

Verlinde heeft wel eens met de gedachte gespeeld om te stoppen. “Ik heb me vorig jaar één keer laten ontvallen dat ik erover dacht om na tien jaar bij RTL Boulevard op te stappen. Inmiddels denk ik daar anders over. Ik was vanaf de eerste dag betrokken bij RTL Boulevard. Het is nog steeds een succesvol programma.

Sinds kort is Verlinde’s echtgenoot Onno Hoes burgemeester van Maastricht. “Ik heb de afgelopen weken niet één keer getwijfeld of ik wel door moest gaan met RTL Boulevard. Dat heeft niet eens ter discussie gestaan“, besluit Verlinde in Story.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen