Nick & Simon trots op compliment John de Mol

Zangers Nick Schilder en Simon Keizer zijn er trots op dat ze door John de Mol een ‘onwaarschijnlijke ontdekking op televisie’ zijn genoemd. Het Volendamse tweetal vormt een coachteam in de door De Mol geproduceerde show The Voice of Holland. “Dat John de Mol ons laatst de ontdekking in The Voice of Holland noemde, vind ik wel wat om trots op te zijn“, zegt Schilder in Veronica Magazine. Zijn collega Keizer vult aan: “Hoewel hij natuurlijk wel een beetje traag is met die constatering.

Keizer ziet The Voice of Holland als een nieuwe stap in hun carrière. “Ik ben heel trots op wat we hebben bereikt. Carrièretechnisch was elke stap tot nu toe raak en zijn we binnen vier jaar heel ver gekomen. We hebben keihard gewerkt en zitten nog niet aan ons plafond. Dat maakt dat we nog steeds worden getriggerd om een stapje verder te gaan.

Hij heeft nog wel over getwijfeld over deelname aan de talentenshow. “Ik dacht dat het de zoveelste talentenjacht was, maar The Voice of Holland is echt anders. Bij het auditeren gaat het in het begin puur om de stem. Wij zijn juryleden en later coaches en zien de auditanten niet. Dat is een stuk eerlijker. Wie door is naar de volgende ronde kan bovendien kiezen met welke coach hij of zij gaat werken. En geloof me, Nick en ik zijn heel wat keren afgewezen. Dat maakt het spannend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen