Martine Bijl in panel ‘Wie van de Drie’

Foto: Rick NederstigtMartine Bijl is vanaf december te zien als één van de panelleden in de nieuwe versie van het tv-programma ‘Wie van de Drie’ met presentator Ron Brandsteder. De twee andere panelleden zijn Arjan Ederveen en Ernst Daniël Smid. Dat heeft Omroep MAX bekendgemaakt. De drie vaste panelleden van Wie van de Drie worden elke aflevering vergezeld door een gast-panellid. Zo zullen onder meer André van Duin, Anita Witzier, Erica Terpstra en Jamai Loman hun opwachting maken.

Martine Bijl ging nooit eerder in op verzoeken om mee te werken aan nieuwe versies van Wie van de Drie. “Dit is echt voor het eerst dat ik denk: het zou wel eens zo leuk kunnen worden als het zou moeten zijn’. En dat is omdat we het spel gaan spelen zoals we het vroeger speelden. Ik verheug me er verschrikkelijk op!“, zegt ze.

MAX-directeur Jan Slagter laat acht afleveringen maken. “Naar Wie van de Drie heb ik altijd met veel plezier gekeken en velen met mij. Met liefde heb ik dit succesvolle programma teruggehaald en met deze presentator en panelleden wordt het een geweldige serie. Hiermee biedt MAX een ieder rond de kerst ouderwets en oer-Hollands amusement.

Wie van de Drie is vanaf 17 december elke vrijdag en zaterdag om 19.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen