Martijn Krabbé: ‘Speciale chemie met Wendy’

Foto: Nick van OrmondtMartijn Krabbé is blij dat hij samen met Wendy van Dijk de liveshows van The Voice of Holland mag presenteren. Het leek er even op dat zijn X Factor-collega geen tijd had, maar nu zijn de twee toch weer herenigd. “We hebben een speciale chemie“, zegt Krabbé donderdag in De Telegraaf. “Het is een soort van terugvragen. Wendy heeft mij destijds benaderd voor X Factor en dat ging zo magisch goed, dat ik haar nu wil hebben voor de live-afleveringen van The Voice of Holland.

Krabbé denkt dat hij en Van Dijk elkaar goed aanvullen. “We hebben samen X Factor gedaan, we zijn echt complementair. Toen ik hoorde dat ze tijd zou hebben doordat een bepaald programma later kwam, heb ik meteen de telefoon gepakt. Ze zei ‘ja’.

Van Dijk is blij met de uitdaging. “Ik heb met bewondering zitten kijken. Wat een topshow is het geworden. Al tijdens onze vakantie op Ibiza waar we ook Martijn en Amanda tegenkwamen, voelde ik het. Ik heb zelfs over het succes van The Voice gedroomd. Ik vind het super om mee te gaan werken.

De liveshows van The Voice gaan in november van start op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen