Joop van den Ende vindt Oh Oh Cherso vreselijk

Joop van den Ende is niet gecharmeerd van de RTL 5-kijkcijferhit Oh Oh Cherso. Hij vindt het programma en de kandida- ten vreselijk. “Ik vind het verschrikkelijk dat het moet. Ik word er onpasselijk van dat dit soort mensen sterren worden“, zei hij vrijdag in De Wereld Draait Door. “Ik vind het programma goed gemaakt in het genre en goed geproduceerd, maar ik vind het verschrikkelijk wat die meisjes roepen. Ik zou er niet aan moeten denken dat mijn zoon met zo’n meisje thuiskomt.

Van den Ende heeft het programma bekeken. “Ik vind het walgelijk om naar te kijken. Dat vond ik ook bij Big Brother. Maar het is een hit, dus dat betekent dat het goed is. Als iets een groot publiek trekt, betekent het dat je iets gemaakt hebt wat mensen willen zien. Dat is als tv-producent je doel. Maar ik blijf het verschrikkelijk vinden dat je dit soort platte cafétaal op het scherm brengt.”

Collega-mediatycoon John de Mol is wel enthousiast over Oh Oh Cherso. “Oh Oh Cherso vind ik heel erg leuk. Ik heb de eerste aflevering gezien en het is heftig. Dit is de nieuwe generatie“, zei De Mol eerder.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen